2018-12-16 10:56


ORBAN: „Este un RĂZBOI clar între cei de la guvernare și oamenii de afaceri!”

 |  16:47
ORBAN: „Este un RĂZBOI clar între cei de la guvernare și oamenii de afaceri!”

Președintele PNL, Ludovic Orban, consideră că, în prezent, există "un război clar între cei care conduc astăzi România și oamenii de afaceri".

"Între ceea ce le-au spus românilor când le-au cerut votul și ceea ce avem astăzi ca program de guvernare e o diferență ca de la cer la pământ. În campanie, niciun cuvânt despre impozitul pe gospodării, pe care acum l-au rebotezat — impozit pentru persoane fizice pe venitul global, (...) adică o să numere găini, vaci, ouăle găinilor ș.a.m.d (...) Nimic în campanie de impozitul pe cifra de afaceri, nimic în campanie de taxa de solidaritate, nimic în campanie de nebunia noului ministru al Finanțelor de desființare a Pilonului II de pensii", a declarat Orban duminică, la Digi 24, potrivit Agerpres.

Impozitul pe cifra de afaceri, „o calamitate”

Potrivit liderului PNL, impozitul pe cifra de afaceri este "o calamitate" și "o nebunie". "Va avea niște efecte pe care nu le putem anticipa după părerea mea astăzi, fuga investitorilor din România", a spus Orban.

Întrebat dacă există vreun mecanism prin care să poată fi oprită această măsură, Orban a răspuns: "Ne vom lupta cu toate pârghiile legale, constituționale, pe care le avem. De acum, chem alături toți oamenii de afaceri, toți oamenii care lucrează în mediul privat, pentru că vor fi afectați, vor exista consecințe extrem de grave asupra lor. Există un război clar între cei care conduc astăzi România și companii. Să ne aducem aminte, Ordonanța 13, acuzațiile contra multinaționalelor".

Liderul PNL a precizat că speră că ALDE nu va susține aceste măsuri. "Trag totuși nădejde că cei care au votat investirea guvernului - și mă refer la cei care sunt în ALDE și care zic că sunt liberali - nu pot să voteze asemenea măsuri", a mai spus Orban.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-02

TAGURI: pnl, orban, oameni de afaceri, guvernare, impozitul pe cifra de afaceri, liberal
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BABUIN
02 Iul 2017

Îl chemi si pe urdareanu ??? Acum iti da oficial ...ca sponsorizarre sau tot la.... negru ??? Esti cam nesimțit...SICTIR
BABUIN
02 Iul 2017

Îl chemi si pe urdareanu ??? Acum iti da oficial ...ca sponsorizarre sau tot la.... negru ??? Esti cam nesimțit...SICTIR Apropo.. ..de ce nu ai luat o în carca pe babuina de turcan .....tot că o maimuță este ...si are studii la Moscova ....
Random imageUltimele stiri


loading...