2019-03-24 05:03


Orban EXPLICĂ situația din PNL după revenirea lui Blaga

 |  18:49
Orban EXPLICĂ situația din PNL după revenirea lui Blaga

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat duminică, într-o conferinţă de presă susţinută la Ardud, că nu se pune „sub nicio formă” problema ruperii partidului după de Vasile Blaga a redevenit membru activ.

Întrebat dacă există posibilitatea unei rupturi în interiorul PNL, Ludovic Oban a precizat: „Sub nicio formă”.

„Vasile Blaga, după o lungă perioadă de timp în care a făcut un pas înapoi în urma dosarului care i-a fost făcut, a fost achitat de instanţa de fond şi a redevenit membru activ al PNL. (...) Mesajul dat de dl Balga a fost un mesaj de mobilizare, de unitate, şi a exprimat obiectivul clar al partidului de câştigare al alegerilor, alegeri prezidenţiale şi celelalte categorii de alegeri care vor urma. PNL este un partid unit, partid în care, evident, există o democraţie, există libertatea de exprimare, există diversitate de opinii, dar acţiunea politică a partidului este coerentă şi este determinată de statut şi de deciziile organismelor statutare”, a declarat Orban.

El a mai afirmat că asemenea oricărui lider al partidului care are proiecte, Blaga este binevenit să se alăture forţelor PNL.

„Este membru al Biroului Politic Naţional, este în conducere. Orice fel de lider al partidului care are calităţi, care are experienţă politică, care are proiecte, care are ceva de spus în viaţa publică este binevenit să se alăture forţelor partidului naţional liberal de câştigare a alegerilor”, a mai spus Orban, conform Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-22

TAGURI: pnl, ludovic orban, partid, revenire, vasile blaga
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
23 Iul 2018

ODATA cu UCIDEREA LA VIENA A LUI Marin Ceaușescu, fratele mai mare al dictatorului Nicolae Ceaușescu, care fusese in ultimi 16 ani, pana in dec 1989, șeful Agenției Economice a României la Viena, S-A DAT SI STARTUL (de catre aparatori- tradatori ai patriei) DISTRUGERII economico-financiare a ROMANIEI (privatizarea NORD-SUD; EST-VEST e o mare vrajeala oferita de MAFIA interna pentru……….. ). A sevedea ce/cine au facut cu; creeantele externe EXISTENTE IN DEC 1989 de miliarde de dolari ale RO, cu SISTEMUL BANCAR ROMANESC,(depozitele bancare ), cu INDUSTRIA(inclusiv cea de aprare) si AGRICULTURA Ro, cu AVUTIA NATIONALA (bogatiile solului si subsolului, fauna, padurile, etc), cu alungarea din tara a peste 5 milioane de romai, cu banii FURATI din BUGETUL TARII (prin administratia publica centrala si locala supradimenisonata, cu salarii si pensii speciale), etc Pentru stabilirea adevarului si a normalitatii in RO vis a vis de nenorocirile si atrocitatile ce se petrec in tara dupa 1990 E DE STRICTA NECESITATE INFIINTAREA CURTII MARTIALE SI/SAU SESIZAREA Curtii Penale Internaționale (Tribunalului Penal Internațional) de la Haga .
ANONIM
23 Iul 2018

Opinați că la reîntroarcea în partid ,a domnului Blaga ,domnul Ludovic Orban ar fi putut să îi fi spus domnului Vasile Blaga, "Șezi blând !", așa cum domnul Ludovic Orban mai obișnuia să se exprime ? Remarcați că domnul Ludovic Orban mai folosea și expresiile, "Bani ai ?" și " Umbli ca Laika !" ?
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...