2019-01-19 06:19


Orban iese la atac: ”Ne întoarcem în perioada sovietică”

 |  23:05
Orban iese la atac: ”Ne întoarcem în perioada sovietică”

Președintele PNL, Ludovic Orban, desființează motivarea CCR cu privire la revocarea Laurei Codruța Kovesi, precizând că judecătorii „au călcat în picioare independența justiției”. Liderul PNL avertizează că motivarea CCR ne „întoarce în perioada sovietică”.

„Prin motivarea prezentată public, astăzi, CCR își depășește atributele sale constituționale. În conformitate cu Constituția României, CCR este garantul supremației Constituției, dar nu este nicidecum adunare constituantă. CCR nu are niciun atribut să rescrie Constituția României. De asemenea, CCR nu are nicio competență conferintă de Constituție sau de legile țării de a se substitui președintelui în deciziile pe care le ia președintele. Ca atare, nu are calitatea de a impune președintelui să ia sau să nu ia o decizie în domeniul competențelor sale. Nu îmi aduc aminte să existe vreun precedent în pronunțările CCR (...) prin care să oblige o instituție să facă ceva”, a spus Ludovic Orban, conform Stiripesurse.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-07

TAGURI: pnl, ludovic orban, decizie ccr, motivare, kovesi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
08 Iun 2018

Bai Sica matrafox ,o tii pe a ta bai lingator de cururi Dute si te culca bai proasto !
ANONYMOUS
08 Iun 2018

Cine vorbeste ? Alcool dublu rafinat si cantaretul matrafoxatilor !!!! Trezesteteeeeeeeeeeeeeee !!!!!
CCR
08 Iun 2018

ccr desfiintata.dorneanu iordache dragnea arestati pentru complot.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
08 Iun 2018

Doar 4 judecători au votat pentru decizia majoritară care îl obligă pe preşedintele Klaus Iohannis să o revoce pe şefa DNA Laura Codruţa Kovesi: preşedintele CCR Valer Dorneanu (fost parlamentar PSD), Petre Lăzăroiu (al cărui mandat a expirat, după cum a dezvăluit G4Media.ro), Attila Varga (fost deputat UDMR) şi Mona Pivniceru (fost ministru USL al Justiţiei).>>>ceilalti judecatori ori au votat contra,ori au facut opinie separata>>>De ce nu se numeste un judecator la CCR conform legii in locul lui Petre Lăzăroiu?............
ILIE DE LA SCULăRIE
08 Iun 2018

Orban are dreptate , PNL , cu politica pe care o duce și șeful ce-l are , ne pot duce din nou în vremurile staliniste , că doară ungurii ne-au adus comunismul ( Laszlo Luka , la rîndul lui executat de staliniști)
@CUCUVEAUA R B
08 Iun 2018

NU nu a votat nici unul pentru demiterea sefei DNA Toti au fost contra acestei demiteri Iohannis nu a incalcat nici odata CONSTITUTIA pentru care a jurat la instalare Laura Covesi este o sfanta ,ea nu a incalcat Constitutia romaniei nu a plagiat nu a mintit niciodata Livia Stanciu nu a inchiso pe prietena ei din razbunare niciodata Nu au fost oameni nevinovati besteliti si inchisi pe nedrept de LAURA k Nu au fost oameni care se opuneau sistemului si care au fost eliminati prin iradiere ,nu ati dat foc la 65 de tineri ca sa luati voi puterea ca altfel nu va alege nici dracul ca sunteti rai si prosti Nu ,toate astea nu au existat , ca nu vrem noi nazistii bautori de pisat si iubitori de alcool si droguri sa recunoastem !!!
Random imageUltimele stiri

loading...