2019-02-20 09:34


Orban îi răspunde premierului Dăncilă: ”Nu e nicio SPIRALĂ conflictuală, e o spirală a MINCIUNILOR”

 |  23:30
Orban îi răspunde premierului Dăncilă: ”Nu e nicio SPIRALĂ conflictuală, e o spirală a MINCIUNILOR”

Liderul liberalilor, Ludovic Orban, a dezminţit existenţa unei „spirale conflictuale” întreţinută de PNL, alte partide de Opoziţie sau de către preşedintele Klaus Iohannis, termen folosit de premierul Viorica Dăncilă, la începutul şedinţei de joi a Guvernului.

„Hoţul strigă hoţii şi liderii PSD acuză opoziţia şi pe preşedintele României, Klaus Iohannis, de incitare la violenţă când în realitate ei sunt cei care au provocat violenţele din Piaţa Victoriei şi au dat ordin pentru dispersarea manifestaţiei. Nu mai putem continua cu această guvernare care în permanenţă ne prezintă o realitate paralelă. Nu există nicio spirală a conflictului întreţinută de opoziţie prin PNL sau de către preşedintele Klaus Iohannis”, a afirmat preşedintele PNL, Ludovic Orban, într-un comunicat de presă remis joi MEDIAFAX.

Acesta adăugat „există doar o spirală a minciunilor şi abuzurilor în care se afundă tot mai mult Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă, Carmen Dan şi toţi cei care au dat ordin pentru reprimarea protestelor şi rănirea oamenilor care participau la un miting anti-PSD.”

Liberalul a mai spus că dacă Viorica Dăncilă „ era premierul adevărat al României” ar fi trebuit să le demită pe ministrul de Interne Carmen Dan şi prefectul Capitalei Speranţa Cliseru, pentru evenimentele care au avut la protestul Diasporei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-23

TAGURI: pnl, ludovic orban, dancila, spirala, spirala
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
24 Aug 2018

Spirala este in capul vostru de borfasi PNListi Beti va pisatul si mai faceti o spirala nenorocitilor criminali de la 1907 Criminali de la Colectiv !Ati vrut o lovitura de stat pe 10 august Ati spus minciuni cu diaspora Nu a fost nici macar un om din diaspora Toti care au fost au fost adusi de voi inclusiv borfasii cu sticle incendiare ,si platiti din banii lui Soros
ANONIM
24 Aug 2018

Nu te lasi lepra securista Ce cauti in politica romanesca SECUI IMPUTIT? BETIVAN ORDINAR LOCUL TAU E IN STREANG ANIMALULE NU SA CONDUCI ROMANIA
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...