2019-02-19 19:05


Orban îl IRONIZEAZĂ pe Dragnea: ”A venit cu aceleași GOGOȘI reîncălzite din campanie”

 |  22:21
Orban îl IRONIZEAZĂ pe Dragnea: ”A venit cu aceleași GOGOȘI reîncălzite din campanie”

Președintele PNL, Ludovic Orban, a criticat în termeni duri ieșirea pe care a avut-o Liviu Dragnea în Parlament drept reacție la dezvăluirile RISE Project.

”Domnul Dragnea a vândut aceste gogoși în campania din decembrie 2016. Probabil gogoșile pe care le-a adus astăzi la reuniunea Comitetului Executiv sunt gogoși reîncălzite pe care probabil vrea să le vândă în continuare oamenilor, dar eu sunt convins că românii s-au săturat de gogoșile lui Dragnea”, a declarat Ludovic Orban.

Orban a mai spus că PNL a inițiat procedura de demitere a lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al Camerei Depuitaților tocmai pentru că acesta dă semne că și-a pierdut cumpătul: ”Domnul Dragnea nici nu știu de ce se teme, cert este că în ultima vreme dă semne de nervozitate, de pierdere a cumpătului și în anumite momente am serioase îndoieli privitoare la discernământul său în girarea funcțiilor importante pe care le deține. Tocmai din acest motiv PNL a inițiat procedura de demitere a lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al Camerei Deputaților”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-11-06

GALERIE MEDIA


TAGURI: pnl, orban, dragnea, gogosi, valiza
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
05 Noi 2018

Sica labagiul Mars la cacat betivule criminal
ANA BLANDIANA
06 Noi 2018

Cine vorbește? Aceasta nulitate absoluta a politicii romanești, Orbán Ludovic. Un mascarici penibil, un impotent politic care clamează lupta anti PSD dar care face blaturi ordinare, direct si indirect. Uitați-va puțin la fata lui, la atitudine. Ascultați platitudinile pe care le spune. Lipsa de viziune si proiecte ascunse intr-un om mic, la propriu si la figurat. A dus marele PNL in cap.
ANA BLANDIANA
06 Noi 2018

Exact! Sica mandolina a rămas in istoria politicii prin cântările bahice, prin dansurile penibile prin jaful de la transporturi si prin accidentul de mașina când s-a suspectat ca a condus beat. Altceva? Își amintește cineva vreun fapt remarcabil?
VETERINARUL
06 Noi 2018

acest "element" declasat, caraghiosul sica-mandolina mica, ajuns, dintr-o intamplare nefericita,in fruntea unui asa-zis "pnl"(?), face ce face si mai avorteaza o gogomanie tocmai potrivita pentru marele neghiob din capu'satului !
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...