2019-01-21 06:21


Orban îndeamnă membrii PNL să participe la MITINGUL din 10 august

 |  16:16
Orban îndeamnă membrii PNL să participe la MITINGUL din 10 august

Preşedintele liberalilor, Ludovic Orban, îi încurajează pe membrii şi simpatizanţii PNL să participe la mitingul anti-PSD din 10 august, transmite Agerpres.

"Am încurajat prezenţa oricărui membru al PNL, în special din diaspora, care este prezent în Bucureşti, de asemenea şi colegii mei care vor să participe, simpatizanţii PNL. Fiind vorba de un miting anti-PSD, am încurajat membrii şi simpatizanţii PNL să participe la acest miting", a declarat Orban, luni, la Parlament, după şedinţa Biroului Executiv al PNL.   El a precizat că PNL nu va face o mobilizare pentru participarea la acest miting.   "Nu vom face o mobilizare, dar pot să vă spun că există dorinţa foarte multor membri de a participa la acest eveniment. Sperăm noi să fie un eveniment de amploare, care să arate cu adevărat voinţa românilor, care, cei mai mulţi dintre ei, au fost obligaţi să plece din România de guvernările PSD", a mai spus Ludovic Orban.   Liderul PNL a susţinut că urmează să ia o decizie dacă va participa la acest miting.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-06

TAGURI: pnl, liberali, miting, 10 august, anti psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
06 Aug 2018

Ce JIGODIE este SICĂ .....JAVRA fără creier
ANONIM
06 Aug 2018

Cel care i a fugarit a fost colegul vostru psihopat ca si voi chiorul basescu ''Daca nu va convine guvernarea de dreapta mars afara ,nu va opreste nimeni'' ma tii minte ba sica prostu lingator de iohannus
ANONIM
07 Aug 2018

EI... CE SUT IN CUR MERITA SCURSURA ASTA .SA ATERIZEZE DIRECT LA TG -SECUIESC UNDE-I SUNT STRAMOSII INFECTI SI UNDE S-A NASCUT SECURISTUL ANTIROMAN ORBAN IMRE ..ADICA TAC-SU . A FOST DAT AFARA DIN SECURITATE PENTRU ACTIUNI ANTIROMANESTI IN 1956 PENTRU ASTFEL DE SCURSURU INFECTE AU FOST SCHINGIUITI SI OMORATI MARII ROMANI LA SIGHET, LA AIUD ,LA GHERLA SI ALTE IADURI CU CALAI UNGURI SI EVREI ?
ANONIM
07 Aug 2018

Interesant ...tacsu a fost securist ??? De unde si vorba ...ce naște din pisici , șoareci mănâncă....asa ca ..ALUPIGUS SICĂ BALALAICA ....cum dracu tot odraslele securistilor au apărut ca ciupercile
Random imageUltimele stiri

loading...