2019-03-26 00:45


Orban IRONIZEAZĂ mitingul PSD: ”E pentru familia Dragnea - Tăriceanu”

 |  18:52
Orban IRONIZEAZĂ mitingul PSD: ”E pentru familia Dragnea - Tăriceanu”

Mitingul anunţat de PSD este un miting de susţinere a "familiei tradiţionale" din politică formată din Liviu Dragnea şi Călin Popescu-Tăriceanu, a comentat, luni, preşedintele PNL, Ludovic Orban.

"Cred că este un miting de susţinere a familiei tradiţionale din politică, formată din Liviu Dragnea şi Călin Popescu-Tăriceanu. Eu cred că nimeni nu are dreptul să politizeze această temă, care este o temă de conştiinţă, iar faptul că PSD politizează această temă arată disperarea în care se găsesc datorită prăbuşirii catastrofale datorată unei guvernări catastrofale, care nu a făcut altceva decât să distrugă echilibrele economice, să creeze haos şi nelinişte în toate sectoarele de activitate din România", a declarat Ludovic Orban la finalul Biroului Executiv al PNL, conform Agerpres.Liderul liberalilor a adăugat că PSD a anunţat şi anterior intenţia de a organiza "un miting de un milion de oameni', dar "au adunat câteva sute"."Asta cu ameninţările cu mitinguri arată grandomania. Aş putea spune şi că ei sunt la guvernare, rostul prezenţei lor la guvernare este să îmbunătăţească viaţa oamenilor, să asigure guvernare care să asigure dezvoltare economică, care să permită fiecărui român să câştige mai bine, să aibă o viaţă mai decentă. Ei să se ocupe de guvernare, pentru că guvernarea este catastrofală, iar vieţile marii majorităţi a românilor sunt afectate de toate aberaţiile care au fost adoptate de aceşti ageamii care nu înţeleg nimic din ceea ce înseamnă economia şi care nu au capacitatea să guverneze această ţară", a mai declarat Orban.PSD va organiza, luna viitoare, un miting de amploare în Bucureşti, a anunţat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, la finalul Comitetului Executiv Naţional al partidului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-16

TAGURI: pnl, ludovic orban, miting psd, familia traditionala, dragnea, tariceanu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


FREACA MENTA
16 Apr 2018

SA VEZI CIRC , CA LA MITINGUL LUI CEASCA . LINGANPIZDADRAGNEA MAI MICA CA FISA . SOCRASU E CU 10 ANI MAI MIC CA EL . HA , HA AAAAAAAAAAAAA IAR SOACRASA ARE ACEASI ETATE CA FISA . FATA FISA , FATA SI NAVASTASA . HAAAAAAAAAAAAA. TRADITIONAL OLTENESC .
@FREACA MENTA
17 Apr 2018

INVATA MAI IMBECILULE SA SCRII ROMANESTE SI DUPA ACEEA APUCA-TE DE COMENTARII SI JIGNIRI ESTI UN PADUCHIOS AMARAT UN AGRAMAT INCULT SI NEEDUCAT UN PARANOIC CARE PROBABIL ESTI PE INVERS SI VEI POSTA UN ALT COMENTATIU SI MAI MURDAR SI TRIVIAL CA PRIMUL
SICA MANDOLINA
17 Apr 2018

MAI DU-TE TU IN KIZDA MA-TI DE BOZGOR IMPUTZIT TU SI TOT NEAMUL TAU DE SCURISTI IMPUTZITZI LOCUL TAU SI A NEAMURILOR TALE ERA LA GHERLA NU IN FRUNTEA PNL-ului esti si tu un hot un bandit si un tradator de tara ca si cei pe care ii critici
ILIE DE LA SCULăRIE
17 Apr 2018

Cine l-a plombat pe domnul Orban șef la PNL , a nimerit bine cu el numai că-i prea vizibilă chestia , prea pe față.
ANONYMOUS
17 Apr 2018

Taci din gura mai alcool dublu rafinat !!!!! Chitaristul de serviciu !!!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...