2019-01-22 19:47


Orban. Parlament necredibil

 |  19:47
Orban. Parlament necredibil

Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat, joi, despre procesul de revizuire al Constituţiei, că „dacă am întreba cetăţenii români dacă actualul Parlament are credibilitatea şi legitimitatea necesare pentru a genera o revizuire a Constituţiei, este convins că o majoritate importantă ar spune că nu”.

Orban a declarat că modificarea Constituţiei nu trebuie să fie problema partidelor politice, a Parlamentului ci o problemă a întregii societăţi, pentru că, de fapt, Constituţia este legea de bază în funcţie de care se aşează toate celelalte instituţii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-07

TAGURI: deputat, pnl, ludovic, orban, parlament
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
08 Mai 2015

Daca pt presedinte TARII , din ratiuni elevate s-a prevazut in legislatie doar doua mandate este normal ca si ceilalti alesi (presedinti de consilii locale si judetene, primarii, consilierii, liderii de sindicat, etc) sa aiba dreptul la cel mult doua mandate si sa fie desemnati din doua tururi de alegeri nu din unul, ca altfel se ajunge la baronizarea locala excesiva si la dictatura pluralista. LA romani nu poate invinge ratiunea si normalitatea din cauza lacomiei, prostiei, rautatii, ticalosiei, golaniei, etc
ZORRO
08 Mai 2015

Da dle ORBAN,dar este Parlamentul pe care l-ati propus si dorit,alcatuit mare parte din "borfasi si avari"!...acum v-ati dat seama si doriti si voi un altfel de Parlament!...e bine ... Un pensionar care doreste parlamentari patrioti ,cu drag de tara si popor!
Random imageUltimele stiri

loading...