2019-05-23 15:03


Orban trage un SEMNAL DE ALARMĂ: ”Leul va cădea până cade Guvern. E o RUȘINE că nu avem buget”

 |  18:23
Orban trage un SEMNAL DE ALARMĂ: ”Leul va cădea până cade Guvern. E o RUȘINE că nu avem buget”

Președintele PNL, Ludovic Orban acuză Guvernul și coaliția de Guvernare că sunt incapabili să facă un buget, lucru care va avea consecințe grave. Mai mult, Orban trage un semnal de alarmă și privind prăbușirea monedei naționale.

”Mi-e greu sa va spun altceva decat ca este o rusine pt guvern si coalitie ca se termina ianuarie si Romania nu are buget. Acest lucru are consecinte extrem de grave pt autoritatile locale , impact negativ pt dezvoltarea economica, au probleme inclusiv la sustinerea cheltuieilor de personal, nu au acoperire bugetara pe luna ianuarie si virarile de fonduri intre capitolele bugetare nu sunt permise.

Nu sunt capabili sa faca un buget. Am vazut la masa ca lipsea premierul. Credeti ca el face poze? Ma asteptam sa le aduca o carfea, dar nici pt atat nu au chemat-o. Actualul guvern este incapabil sa elaboreze un proiect de buget care sa se plieze pe directivele europene.

Ce o sa faca cand s-a prabusit leul? Leul va cadea pana cade guvernul. Perspective de crestere economica sunt mult diminuate. Nu mai exista nicio garantie pt sistemul financiar bancar, e clar ca vor pleca banci, deja semnalul pt investitori este extrem de prost,  se vand participatiile” a declarat președintele PNL, Ludovic Orban.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-01-28

TAGURI: pnl, ludovic orban, euro, leu, buget, guvern
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
28 Ian 2019

Cotidianul belgian MONDIAAL NIEWS atrage atentia ca Romania NU MAI INDEPLINESTE CONDITIILE DE MEMBRU U.E. DIN CAUZA GUVERNULUI CORUPT SI ANALABET CONDUS IN STIL MAFIOT DIN UMBRA DE UN CONDAMNAT PENAL. AICI a ajuns Romania in doar doi ani de zile din cauza organizatiei mafiote psd-alde-udmr votata de gunoaiele societatii.
ANONIM
28 Ian 2019

Didea, Avram , si serban sunt elitele naziste Didea a capatat un post de grajdar la Jandarmerie Ceilalti sunt Pnl isti pui de criminali de la 1907 sau lingatori ai sasului vanzator de tara Ei reprezinta dreapta actuala Drogatii falsificatorii de acte ajunsi presedinti ,piromanii de la clubul unde au ars 67 de tineri pentru sas Ei nu sunt pleava societatii PLEAVA sunt oamenii normali care si vad de viata lor ,Asta dupa gandirea cand mai au clipe de luciditateSef de stat tradator care gangaveste o data la 2 saptamani iar hotararile trebuie sa le molfae cate o luna Retardatilor !!!
Random imageUltimele stiri


STARBAG