2019-01-17 11:06


Orban vrea ANTICIPATE: PNL e pregătit să îşi asume GUVERNAREA

 |  14:33
Orban vrea ANTICIPATE: PNL e pregătit să îşi asume GUVERNAREA

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, marţi, după şedinţa Biroului Executiv al partidului, că liberalii merg la consultările de la Cotroceni cu solicitarea de declanşare a alegerilor parlamentare anticipate, iar PNL este pregătit să îşi asume guvernarea.

”Obiectivul nostru este ca PSD să nu mai fie la guvernare. Am hotărât să nu participăm la nicio formulă de guvernare cu PSD. De asemenea, am hotărât să votăm împotriva oricărui guvern care conţine în structura guvernamentală PSD. Am decis ca mandatul delegaţiei să fie solicitarea de alegeri anticipate, în măsura în care este posibil constituţional. PNL este pregătit să-şi asume răspunderea guvernării prin câştigarea alegerilor anticipate”, a afirmat Ludovic Orban.

Liberalii au mai hotărât ca, în cazul în care nu se va lua o decizie favorabilă demarării procedurilor de convocare a anticipatelor, PNL să nu refuze, în cazul în care i se solicită, răspunderea de a forma o majoritate parlamentară care să sprijine un guvern fără PSD.

”Problema premierului nu e o problemă pentru PNL”, a mai spus Ludovic Orban, citat de News.ro.

Întrebat dacă este vorba despre el, Orban a replicat: ”Ştiţi foarte bine lucrul ăsta”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-16

TAGURI: orban, anticipate, guvernare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
16 Ian 2018

cum vrei sa castigi alegerile dle Ludovic?.....cu udrea...Ghitza....si tot felul de mafioti adusi de la pdl?......unde mai este andreea paul-vass?......dar mafia ANRP cu dobitocul ala care umbla cu broasca-n gat?...uite cateva motive pentru care pNL s-a scufundat
ANONIM
16 Ian 2018

Mars la kkt javra ! Cu jigodiile portocalii vrei sa castigi alegeri ?
LEVST.
17 Ian 2018

Uniunea Salvati Romania vrea alegeri anticipate. USR ar sustine un Guvern condus de Ciolos sau Orban (...)_____-------_____Fiecare partid are nebunia si nebunii sai, cel putin a acestora nu poate fi pusa in practica...Ei inca nu au inteles ca cea mai mare greseala si impardonabila, devine atunci cand o repeti pe prima: pai dobitocul de cilosvek, nu a fost premier? Si inca a avut tot suportul pres-edintelui si ce a facut? A pregatit la modul excellent, terenul pentru pesede...Cretini este putin zis...
Random imageUltimele stiri

loading...