2017-01-19 04:25

POLITICA


Osama ben Laden, descris ca o ''maşină de sex'' de una dintre soţiile sale. Detalii bizare despre comportamentului liderului Al-Qaida

 |  14:53
Osama ben Laden, descris ca o ''maşină de sex'' de una dintre soţiile sale. Detalii bizare despre comportamentului liderului Al-Qaida
Fostul lider al Al-Qaida, Osama ben Laden, era o "maşină de sex", care se închidea în dormitor cu soţia sa zile la rând, potrivit declaraţiilor unei jurnaliste care a discutat cu prima soţie a acestuia, Najwa ben Laden.

Întrebată într-un interviu de reporterul de investigaţiiamerican Jean Sasson care era perioada favorită din căsătoria ei culiderul terorist, aceasta a răspuns: "Momentul în care mergeam laculcare". Potrivit jurnalistului american, Najwa nu s-a referit lasomn ci la momentele în care "el (ben Laden) îi acorda toatăatenţia", relatează .

Najwa a fost prima dintre cele şase soţii ale lui ben Laden şis-a căsătorit cu el la vârsta de 17 ani. Ei au avut zece copiiîmpreună, dar au divorţat înainte de atacurile din 11septembrie.

"Omar (fiul ei) a declarat că atunci când era copil, Osama veneaacasă din Afganistan şi o lua pe Najwa în dormitor, de unde nu maiieşeau cu zilele", a declarat reporterul.

Când Osama ben Laden a fost ucis, el locuia cu trei soţii într-ovilă din Abbottabad în Pakistan, unde militarii americani ar figăsit plante cu efect de viagra.

"Nu aş fi surprinsă dacă ar fi adevărat", a declarat Sasson. "Elavea o soţie tânără şi încă două. Îmi amintesc ziua în care s-adeschis o clinică în Arabia Saudită pentru bărbaţi impotenţi, cumcoada de maşini se întindea până în capătul celălalt al Riyadului",a adăugat ea.

Sasson a dezvăluit şi detalii bizare despre călătoria familieiben Laden prin deşert. "Osama avea o idee fixă că trebuie să îşiducă băieţii în deşert şi să îi pună să parcurgă distanţe lungifără să le dea apă", a declarat ea.

"Dar după 1994, după ce saudiţii i-au îngheţat conturile şi i-auanulat paşaportul, iar viaţa i-a fost pusă în pericol, el a devenitşi mai paranoic şi a decis că întreaga familie trebuie săsupravieţuiască cu nimic".

Potrivit jurnalistei, Najwa a declarat că nu crede că ben Ladenera nebun, deşi fiul ei i-a spus că "suferă adeseori de depresie şieste foarte tăcut".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639249-11-24Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image