2018-12-14 07:29


Paleologu (PDL) insistă cu o candidatură la Primăria Capitalei

 |  14:27
Paleologu (PDL) insistă cu o candidatură la Primăria Capitalei

Vicepreşedintele PDL, Teodor Paleologu, a afirmat că intenţionează să se înscrie în competiţia internă din PDL pentru candidatura la Primăria Capitalei.

„Tot ce am spus din 2008, de când am intrat în politică, toate acţiunile mele duc către acest demers. Motivul principal este revolta mea faţă de distrugerile care au loc acum în Bucureşti”, şi-a explicat deputatul decizia.

Paleologu a precizat însă că nu a vorbit până acum despre o eventuală susţinere a sa nici cu colegii din organizaţia PDL Bucureşti, nici cu cei de la sectorul 2, unde este membru. „Nu am avut încă asemenea discuţii. Să nu credeţi că Paleologu e susţinut de PDL sector 2, Prigoană de sectorul 3 sau Canacheu de sectorul 1. Este vorba de interesul comun al organizaţiei de a alege un candidat cât mai bun”, declară pedelistul.

Şefa organizaţiei Bucureşti, Elena Udrea, e totuşi la curent cu intenţia lui. Aceasta declara, joi, la Realitatea TV, că în cursa pentru candidatură se află Silviu Prigoană, Teodor Paleologu şi, probabil, Costică Canacheu.

Paleologu este licenţiat în filosofie la Sorbona şi şi-a dat doctoratul la Paris şi Munchen. Prigoană şi Canacheu au studii liceale.

„În unele lucruri, am idei, am o viziune clară, în altele am nevoie de expertiza specialiştilor. În unele mai învăţ. Mă pregătesc sârguincios”, mai spune Paleologu despre planurile sale ca edil-şef.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-04-07
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...