2019-01-16 18:32


Părerea PSD despre proiectul politic anunțat de PONTA: „Are un caracter aventuros!”. Care mai este situația lui Cătălin IVAN în partid

 |  18:02
Părerea PSD despre proiectul politic anunțat de PONTA: „Are un caracter aventuros!”. Care mai este situația lui Cătălin IVAN în partid

Proiectul politic pe care l-a anunțat Victor Ponta are un caracter aventuros, a apreciat, luni, secretarul general al PSD, Marian Neacșu.

"Domnul Victor Ponta a anunțat și că sunt o mulțime de parlamentari social-democrați care vor vota moțiunea de cenzură, fapt care nu s-a întâmplat. Și acum, sunt convins că membrii PSD, președinții de organizații, parlamentarii vor rămâne în cadrul partidului și nu vor merge cu Victor Ponta într-un proiect politic care, în opinia mea, are un oarecare caracter aventuros", a declarat Neacșu, la finalul ședinței Biroului Permanent Național, informează Agerpres.

Referindu-se și la situația lui Cătălin Ivan, acesta a precizat că europarlamentarul nu mai este membru PSD și nici membru al grupului social-democrat din Parlamentul European.

"Printre cei care s-au aflat astăzi în sediu a fost și președintele organizației de la Iași, care ne-a adus ultimul set de documente. Este același set de documente pe care-l am din luna februarie și nu a survenit nicio modificare. Nu înțeleg modalitatea unor oameni de a se agăța cu dinții de scară, în condițiile în care ei nu mai fac parte dintr-o anumită structură. Se pare că tinde să devină o modă la noi. În mod clar, domnul Ivan nu mai este membru PSD și, după cum știți, a fost exclus și din grupul social-democrat din Parlamentul European", a spus Marian Neacșu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-24

TAGURI: ponta, marian neacsu, proiect politic, catalin ivan
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
25 Iul 2017

CAND POLITICA UNUI POPOR SAU NATII ESTE DISPUTATA DE REZIDUURI SAU GUNOAIE UMANE ESTE CLAR CA EVOLUTIA SAU DEZVOLTAREA ESTE PE TOPOGAN.
Random imageUltimele stiri

loading...