2018-12-17 17:22


Parlament. Transparență, ioc

 |  19:42
Parlament. Transparență, ioc

Deputatul UDMR Máté András-Levente a fost cel mai vehement opozant al proiectului PNL privind votul deschis asupra solicitărilor justiţiei, acuzând demagogia şi propunând ca "dacă nu votezi cum dictează strada, să fii spânzurat”.

El a susținut că „un vot deschis e o aberaţie şi atentat la democraţie”. PSD a susținut poziția UDMR de respingere și a argumentat că proiectul nu e o prioritate, informează Mediafax. Potrivit stenogramei Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor din 27 septembrie, publicată pe site-ul instituţiei, în cadrul dezbaterilor privind proiectul de Hotărâre de modificare a Regulamentului, liberalii au cerut procedură de urgenţă maximă, invocând aşteptările populaţiei şi nevoia de a recredibiliza Parlamentul. Preşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, a insistat că deputaţii nu se pot juca de-a modificarea regulamentului după cum doreşte un grup parlamentar (deși majoritatea PSD a modificat în iunie regulamentul Camerei Deputaţilor pentru ca social-democraţii să-l poată schimba din funcţia de preşedinte al acestei Camere pe Valeriu Zgonea, exclus din partid, după cum notează Mediafax). Eugen Nicolăescu a insitat că PSD trebuie să îşi asume public „o asemenea atitudine”. Liderul grupului PSD Florin Pâslaru a sărit să nu pară că partidul său respinge ideea de transparență a votului pe cererile justiției, dând vina pe același Regulament: „Nimeni nu a spus că nu este o iniţiativă interesantă, bine de luat în seamă, dar haideţi să respectăm, totuşi, Regulamentul, pentru că de aceea suntem aici".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-02

TAGURI: parlament, transparenta, mate andras levente, pnl
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


FRECțII!
02 Oct 2016

Birou permanent, reugulament, comisii, para-comisii, PROSTII!...NIȘTE PUTORI TOȚI, NIȘTE TERMITE CARE TOT MĂNÂNCĂ DIN RESURSELE RO., DIN ROMÂNI! În timp ce se migrează pe capete, se moare și se îmbolnăvesc în dracii ăia mari românii, nu se mai nasc copii, iar cei care sunt făcuți, sunt anihilați de sistemul medical tâmpit, apoi de părinți - ocupați și nesimțiți, de dascăli și de o școală care și-a pierdut și-și pierde constant valoarea...care se mai dă și gratuită, dar în care se predă MULT, ALAMBICAT, AIURISTIC, tot obligând părinții la meditații (limbi străine, matematică, fizică, chimie, informatică., etc), băgând în ei informație cât cuprinde, pistă de lansare pentru multinaționale și pentru străinătate, unde, acolo își vor revărsa sacul cunoștințelor, genialitatea, mâna d e lucru...pentru că aici, nu este nevoie de ei, așa au hotărât porcii din parlament, miniștrii, prim-siniștrii, și toți -iștii care s-au perindat din 90 încoa!
Să-MI SPUNă UN PARLAHOț
02 Oct 2016

măcar UNUL dintre jigodiile care au nu știu câte vacanțe de parcă mama lor de proști e mereu gravidă și trebuie să stea în pre și post-natal, apoi în concedii medicale sau de odihnă fiindcă nasc permanent pentru proștii de români legi aberante, clocite în birourile permanente, de tot felul de comisii încropite din care fac parte toți ucigașii de români! Ei habar nu au că pe fruntea lor au un stigmat care nu li se va șterge de pe frunte: GENOCID scrie pe ei! Se sinucid oameni, alții își iau drumul, de ce? Pentru că guverne ucigașe au hotărât că poți să trăiești cu 500 de lei ajutori de șomaj după 25 de ani de muncă, ori cu o pensie de 700-750 lei care NU ”crește” decât cu trâmbițe de partide cretine , cu cel mult 5% care de fapt reprezintă o creștere normală, naturală, datorită indicelui de inflație...medicamente care nu-și mai fac efectul, majoritatea date numai pe bază de rețetă din pricina tâmpiților de drogați, apoi cadru medical scârbit care, dacă nu-ți spune în față, dă de înțeles că te condiționează bănesc dacă vrei să se uite ca un specialist la tine, pompele funebre să trăiască! Au înflorit precum farmaciile și băncile...îți fac și reducere! E cinic!
DAR, Să REVIN....
02 Oct 2016

vreau și eu adresa măcar a unui parlahoț care are vacanță parlamentară - de primăvară, vară și iarnă, plus când sunt ”alegeri”, unde-și are boul/vaca biroul, nr.de contact, program pe ușă, câte luări de cuvânt a avut de-a lungul timpului, DE CE i se permite să aibă mandate...fără număr, câte plângeri/petiții a rezolvat cretinul/a de parlamentar!
TREI:
02 Oct 2016

De ce nu ies la pensie DEFINITV toate mumiile din Parlament? Iliescu, Quintus și toate anomaliile-alea trecute cu mult de anii de pensie? Ce? N-au ce face? Să joace table, bambilici, barbut..ce vor! Sau și-aici e altă șmecherie = cumulează pensia cu salariul (sau ”indemnizația”) de parlamentar?
PATRU:
02 Oct 2016

Să-mi spună UDMR-istul ăsta, dacă a făcut vreo scrisoare, ceva, pentru revenirea din Ungaria a colegului ”parlamentar” condamnat DUPĂ CE I S-A ASIGURAT FUGA DIN ROMÂNIA! Mai cumulează încă banii de parlamentar condamnat , nefiind oricum prezent (ca mulți alții) la ”muncă”?
CINCI:
02 Oct 2016

DE CE SE PERMITE CA PARLAMENTARI CARE AU FOST ȘI SUNT CONDAMNAȚI ”CU SUSPENDARE”, ”LĂSARE LA VATRĂ”, ”SUB C-TROL JUDICIAR”, SĂ MAI APARĂ ÎN SPAȚIU PUBLIC, SĂ FACĂ DECLARAȚII POLITICE, ȘI EVENTUAL SĂ ȘI CANDIDEZE???!!!!
ȘASE:
02 Oct 2016

Ținând cont de trecerea celor 27 de la Lovitura de Stat din dec.1989, DESECRETIZAȚI TOATE HG-RILE DATE PE SUB MÂNĂ! ASIGURAȚI O TRANSPARENȚĂ TOTALĂ A CEEA CE-A FOST, PENTRU CĂ AVEM DREPTUL SĂ ȘTIM CINE NE-A BELIT DE RESURSE, DE SĂNĂTATE, DE PĂMÂNT...
șAPTE:
02 Oct 2016

să ne spună și nouă parlahoții de ce acceptă jocul ăsta dublu, oribil, prin care alții, ziși și tehnocrați duc pe mai departe la distrugerea definitivă a României? De ce acceptați să fiți TAMPON între ei și noi? Să nu îndrăzniți să băgați faza cu alegerea străzii, că nu ține - majoritatea sunt sub umbrela ONG-rilor plătite din afară, și mulți dintre ei fac joc dublu - acoperit, sau nu! Sau, și asta e o tactică de salvare? Ei sunt /au devenit mâinile care scot castanele fierbinți direct în capul românilor, lucru pe care l-ați mai fi făcut și oricum îl faceți...prin chiul, prin legi aberante și împotriva românilor, având astfel alți fraieri pe care deocamdată se scuipă! NU VĂ E RUȘINE MĂ? 600 DE PARLAHOȚI ALĂTURI DE PERSONALUL AUXILIAR, TOT TOCAȚI ROMÂNIA PE TOCĂTOR, HOTĂRÂND CINE TRĂIEȘTE, CINE MOARE, CINE EMIGREAZĂ...CHIAR NU EXISTĂ NIMENI PE LUMEA ASTA CARE SĂ VĂ OPREASCĂ?
Random imageUltimele stiri


loading...