2018-12-11 15:33


Parlamentul României se bagă în publicitate. Mike Tyson, în ședință la Senat

 |  19:56
Parlamentul României se bagă în publicitate. Mike Tyson, în ședință la Senat

Fostul pugilist american Mike Tyson va vizita, miercuri, Palatul Parlamentului și va participa ca invitat la ședința plenului Senatului. Secretarul liberal al Senatului, Ben-Oni Ardelean, a declarat că acesta va ajunge în România în jurul orei 11,00. Myke Tyson vine în România ca să lanseze oficial băutura energizantă Black Energy, evenimentul fiind programat în această săptămână, iar vizita la Parlament este, cu siguranță, un punct forte în campania de PR a produsului respectiv, o găselniță de a-l pune pe Tyson sub reflectoarele presei și de a obține apariții în presă. Dar politicianul care a fpcut anunțul susține că nu are habar de ce vine pugilistul în Capitală.

„Mâine (miercuri — n.r.), în cadrul ședinței de dimineață a plenului Senatului, va veni și domnul Mike Tyson, care este recunoscut în lumea sportului și a filantropiei, în general. Va veni și va fi salutat în cadrul Senatului. Bineînțeles, va vizita și această clădire frumoasă, și Bucureștiul. Aterizează mâine dimineață, la 11,00. Nu știu restul programului", a declarat senatorul Ardelean, după ce s-a termiant ședința Biroului permanent al Senatului.

Când a fost întrebat cine anume l-a invitat Mike Tyson la Senat, liberalul a replicat: „Nu pot să vă dau detaliile astea, știu doar că mâine va veni la Senat”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-04

TAGURI: parlamentul romaniei, mike tyson, sedinta, senat
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...