2017-01-23 04:41


Parlamentul dezbate situaţia României

 |  13:05
Parlamentul dezbate situaţia României

Astăzi la ora 13.00, are loc Sesiunea Extraordinară  a Parlamentului, în care partidele, atât cele de la guvernare, cât şi cele din Opoziţie, vor discuta situaţia  actuală a României.

Opoziţia solicită oraganizarea alegerilor anticipate precum şi demisia Guvernului.

“Aşteptările noastre la sesiunea extraordinară: să-şi dea demisia Guvernul. Pentru că va trebui. Guvernul ăsta nu poate să mai stea. Ca atare, sesiunea extraordinară a Parlamentului ar trebui să consemneze demisia Guvernului”, a precizat  Victor Paul Dobre, vicepreşedinte PNL.

O altă strategie a USL este ca toţi parlamentarii Opoziţiei să demisioneze din Parlament, declanşând astfel alegerile anticipate. Doar că în acest fel se vor organiza alegeri parţiale în colegiile eliberate de USL, iar Guvernul va  avea mandat până în noiembrie.

Pe de altă parte, coaliţia de guvernare este reticentă la alegeri anticipate, iar demsia  nu este luată în calcul.”Această sesiune extraordinară, convocată la cererea grupurilor parlamentare ale opoziţiei, pe care noi am acceptat-o, poate să detensioneze situaţia din ţară, dar eu văd o altă soluţie, o altă parte pozitivă a acesteia, dacă nu vor fi din partea opoziţiei numai acuze de genul: băi plecaţi, daţi-vă demisia, soluţia este numai demisia”,  a explicat Mircea Toader(PDL).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-04-28

TAGURI: sesiune extraordinara, partide, USL, PNL, PDL, protesteComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

GOGU
23 Ian 2012

"Oamenii ăştia sunt oameni care au nevoi, aşa cum au milioane de europeni. Dar cererile lor nu sunt bine definite. Nu poţi să ceri lucruri generale, să-ţi fie mai bine, să nu se mai fure... Ăsta nu e un program, astea sunt oftături, răbufniri. Trebuie să existe şi astea, dar nu duc la nimic. Ca să ai succes trebuie să ai nişte cereri bine definite, să ai program, să ai un lider", continuă filosoful. El crede că Piaţa Universităţii de astăzi nu are nimic în comun cu cea din 1990. "Atunci nu existau televiziuni care veneau în piaţa. Exista însă un program, existau lideri, existau intelectuali care le vorbeau oamenilor". Filosof Andrei Cornea
MIRUNA
23 Ian 2012

USL nu are solutii are doar vorbe. Ponta si Antonescu nu vor decat sa ajunga la putere ca sa poata fura cat mai mult!
MITICA
24 Ian 2012

Ne-am saturat de toate violentele si de toate distrugerile in masa din centru. Terminati cu toata dezordinea si cu tot haosul creat si nu mai manipulate populatia. Incetati cu dezinformarea populatiei si cu tot teatrul pe care il jucati. USL, rusine sa va fie!

Adauga un comentariu

Random image