2019-01-24 01:23


Partidul lui Tăriceanu cere alegeri anticipate

 |  17:56
Partidul lui Tăriceanu cere alegeri anticipate

Copreşedintele ALDE Daniel Constantin a propus marţi ca toţi parlamentarii, de la toate partidele politice, să demisioneze pentru a se putea organiza alegeri anticipate mai devreme de luna decembrie pentru a avea o prezenţă mai ridicată.

''Singura soluţie pe care am identificat-o este aceea de a ajunge la un acord între toate partidele politice să organizăm alegeri anticipate mai devreme. Este singura soluţie ca toţi membrii parlamentului să-şi dea demisia şi să avem alegeri în luna octombrie sau noiembrie. Cred că ar fi un lucru util şi parlamentarii ALDE sunt gata să facă acest lucru'', a declarat Daniel Constantin.

El a precizat că Guvernul a trimis către ALDE ''un material'' prin care propune datele de 4 sau 11 decembrie pentru alegerile parlamentare.

''Ambele variante sunt proaste. Pe 4 există riscul, având în vedere că pe 1 decembrie avem Ziua Naţională, pe 6 decembrie o sărbătoare mare a creştinilor ortodocşi, există riscul să avem o participare redusă la vot. Pe 11 decembrie există riscul să avem, nu ştiu, o vreme dificilă şi atunci să avem zăpezi şi atunci să nu avem o participare de asemenea masivă la vot'', a argumentat Daniel Constantin.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-07-26

TAGURI: alde, daniel constantin, calin popescu tariceanu, alegeri anticipate
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
26 Iul 2016

HA HA..LE E FRICA CA O SA FIE CONDAMNATI...REPEDE TARICENE...PISHA-TE CA PLEACA TRENUL...PISHA-TE CA PLEACA TRENUL...PISHA-TE CA PLEACA TRENUL...PISHA-TE CA PLEACA TRENUL...PISHA-TE CA PLEACA TRENUL...PISHA-TE CA PLEACA TRENUL...PISHA-TE CA PLEACA TRENUL...PISHA-TE CA PLEACA TRENUL...PISHA-TE CA PLEACA TRENUL...PISHA-TE CA PLEACA TRENUL...PISHA-TE CA PLEACA TRENUL...PISHA-TE CA PLEACA TRENUL...PISHA-TE CA PLEACA TRENUL...PISHA-TE CA PLEACA TRENUL...PISHA-TE CA PLEACA TRENUL...PISHA-TE CA PLEACA TRENUL...
CACARAU
27 Iul 2016

DOUA BURUIENI ALE POLITICII DIN RO BIZDARUL IMPOTENT SI PALAMIDA MOTANULUI FELIX mai vor imunitate parlamentara. BAI GUNOAIELOR UMANE FERICIREA VOASTRA S-A TERMINAT. VA-TI LINS PE SCULA UNUL PE ALTUL CA NU SUNTETI VOI ASA DE DOTATI SA V-O FACETI SINGURI.
Random imageUltimele stiri

loading...