2018-12-19 10:23


Partidul care-şi propune să piardă alegerile

 |  21:00
Partidul care-şi propune să piardă alegerile

Organizaţia de Ialomiţa a UNPR, minipartidul ministrului Gabriel Oprea, a făcut recent un anunţ electoral din categoria „aşa nu”, pe care o descriu toate manualele de marketing politic. Reprezentanţii UNPR Ialomiţa au afirmat că obiectivul partidului pe plan local nu este acela de a câştiga alegerile, ci - stupoare! - de a le pierde. Mai precis, ţinta lor la alegerile pentru consiliul judeţean este 5%, adică un scor departe de a fi suficient pentru o victorie. Menţionăm că pe scena politică e unanim acceptat faptul că mesajul de campanie al fiecărui candidat sau partid trebuie să fie că va câştiga cursa electorală. “Noi trebuie să ne facem cunoscuţi, să devenim voci importante şi să nu fie doar o activitate de campanie. Sigur că avem un target, de 5% pe consiliul judeţean şi un minim de 8% pe Slobozia. Avem câţiva candidaţi importanţi”, a declarat Ioan Neagu, UNPR-istul responsabil de coordonarea campaniei electorale a partidului la nivelul Ialomiţei. În prezent, mai toate sondajele de opinie susţin că dacă ar avea loc mâine alegeri, UNPR nu ar obţine 5%, pragul obligatoriu pentru ca un partid să poată accede în Parlament.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-09-04
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


NIMENI
25 Aug 2011

La o analiza a ultimele luni in randul partidelor politice, singurul partid care atrage cei mult din electoratul si membrii altor partide este UNPR. In rest totul este vrajeala politica de vara.
PETRE
25 Aug 2011

Poate ca tocmai ca atrage atat de multi membri ai USL-ului, UNPR-ul devine tinta articolelor tendentioase. Sunt convins ca daca maine s-ar desfasura alegeri, UNPR-ul care devine din ce in ce mai important pe scena politica, ar obtine mai mult ca sigur mai mult de 5%.
DANUT
25 Aug 2011

Nu cred ca e vorba de pierdere ci mai degraba politica pasilor marunti, fara graba, cu atentie si profesionalism isi propun sa se dezvolte incet dar sigur.
ARTHUR
25 Aug 2011

bag seama ca iubiti nu numai tradarea ,sdar si pe tradatori!Puteti sa-mi spuneti ce doctrina minunata i-a adus pe liberali la stanga si pe pesedisti in bratele dusmanului de dreapta PD? Asta e numai gargara,vor cumpara cat timp ii tine punga(lor sau a PD!) si cat timp vor gasi materie prima. Daca se reduce numarul dev parlamentari o sa se uumple de refuzurile altora,dar cu 5% se fac de ras!
MARINA
25 Aug 2011

Se sperie USL-asii rau de acest UNPR care se dovedeste a fi din ce in ce mai puternic si mai cautat de primarii care s-au saturat de perdanta alianta USL. Devine un partid periculos si, ca atare, asa cum ne-au obisnuit cei din USL atunci cand dau nas in nas cu un adversar puternic, vor urma o serie de atacuri menite sa-i decredibilizeze imaginea.
BIZONU'
25 Aug 2011

Foarte interesanta reactia. Paradoxal, desi noi suntem un "minipartid", ne bucuram de toata atentia "maxipartidelor" si a conducatorilor lor supremi. Apropos de marketing politic (valeu ce sport greu o mai fi si asta...): le doresc maxipartidelor un consultant (neaparat american...), care dupa analiza sondajelor sa le promita 87,5% la vot. De altfel, ce s-a intamplat in Neamt si in Maramures confirma acest lucru. Lasati-ne pe noi asa incetinel, cu sondaje de 2%, cu un target de 5% si cu rezultate de 25% la vot. Oricum, ne bucuram de o mare deschidere in Ialomita, sustinatorii sunt entuziasti, iar PSL-PND (sau am gresit ..?) nu formeaza o alianta nici in somn prin Baragan. Veti mai auzi de noi!
IONESCU
25 Aug 2011

În Ialomiiţa şi Ilfov UNPR, adică dl Oprea, are doi prieteni adevăraţi. Dar sunt în USL! Care-i problema?? Omul e cinstit, n-are nevoie decât de parlament, vechii prieteni rămân pe poziţiile lor dar vor fi redistibuiţi la reorganizarea administrativă. Acum eu nu o să-mi dau vânt ca "calul...." , unepereul are mari dificultăţi şi amânarea alegerilor locale le prinde foarte bine. Dificultăţile sunt de credibilitate! Ce fac după alegeri dacă pdeleul" o ia în mână"?
IONUT DUMITRESCU
25 Aug 2011

@ Nimeni: Nu stim sigur cat iau din electoratul altor partide, dar din membrii lor e clar :)
RAMBO
25 Aug 2011

merita votati!sunt de stanga,saraci,morali,urasc tradarea,nu o iarta nici pe mama la aplicarea legii,au un presedinte destept,frumos,integru,plus pe cristi de doua ori ministru=experienta,nu tradeaza,ce mai ,piinea lu'dumnezeu,nu preacurveste,manelisti asta e partidu'!la vot!
Random imageUltimele stiri


loading...