2016-10-24 23:35

POLITICA


Patriarhul economic

 |  18:03
Patriarhul economic

Preşedintele Traian Băsescu a gafat din nou, ieri, pe Aeroportul Otopeni, la plecarea într-o vizită de stat pe care o efectuează în Turcia. „De asemenea, voi avea o întâlnire cu Sanctitatea Sa Bartolomeu I, patriarhul economic, ăăăă, ... ecumenic al Bisericii Ortodoxe… şi nu în ultimul rând voi vea o întâlnire cu comunitatea de afaceri la Instambul”, a declarat şeful statului înainte de a decola spre Turcia.

Şeful statului efectuează luni şi marţi o vizită de stat în Republica Turcia, la Ankara şi Istanbul, la invitaţia omologului său, Abdullah Gül. El va avea în cadrul vizitei convorbiri oficiale cu preşedintele Gül, cu primul-ministru Recep Tayyip Erdogan (pe care este posibil să îl viziteze la Istanbul, deoarece se recuperează acasă după o operaţie, după cum a precizat preşedintele Băsescu), precum şi cu preşedintele Marii Adunări Naţionale a Republicii Turcia, Cemil Cicek.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-12-10

TAGURI: basescu gafa, basescu ecumenic, patriarhul economic, turcia basescuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Băsescu, despre USR: ”O gogoașă politică, o iluzie” Văzută ca noua vedetă a politicii, echipa din jurul lui Nicușor Dan e catalogată despre ”o... 06 Oct 2016 | (0)
Băsescu: ”Am sfătuit-o pe Udrea să nu candideze” Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca sfatul sau "ca bun prieten" pentru Elena Udrea a fost... 06 Oct 2016 | (2)