2018-11-18 04:36


Paul. PNL pro-occident

 |  20:37
Paul. PNL pro-occident

Deputatul Andreea Paul susţine că PNL trebuie să transmită clar opţiunea fără dubiu pro-occidentală a ţării noastre. „Se joacă murdar, se apelează la cele mai mârşave promisiuni.

Oamenii sunt prostiţi în faţă ca niciodată cu promisiuni electorale halucinante. Barbarismul economic şi habarnismul politic sunt adevăraţii adversari ai românilor. Cred că asta este miza acestor alegeri, în contextul re-rusificării Europei de Est prin cea mai simplă metodă: prin alegeri", menţionează Andreea Paul, într-un comunicat transmis joi Agerpres. În opinia sa, România este acum "o insulă a Europei de Est democratică, provestică, antirusă genetic", iar, dacă nu va fi susţinută economic, va apărea o nouă Cortină de Fier. Potrivit Andreei Paul, "PNL şi USR au datoria, în primul rând în faţa românilor, de a rezista". "Partidele de bine (PNL şi USR) trebuie să ia totul în serios. Or, impresia generală e de amorţeală şi de ratare a mizelor reale", a adăugat ea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-24

TAGURI: deputat, andreea paul, pnl
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


O DATORIE
24 Noi 2016

IN TIMP CE MOLDOVA SI BULGARIA AU ALES CALEA ESTULUI ROMANIA TREBUIE SA LUPTE PENTRU A FI O OAZA DE STABILITATE SI SA MEARGA IN CONTINUARE SPRE OCCIDENT SI. PARTENERIAT CU S.U.A. PNL SI USR AU ACEASTA DATORIE DE A GARANTA ROMANILOR PARCURSUL EUROPEAN SI TRANSATLANTIC. ESTE CUNOSCUTA POZITIA MAFIEI PSD CARE DORESTE INDREPTAREA ROMANIEI SPRE KREMLIN SI FUGA LOR DE OCCIDENT DATORITA CORUPTIEI GENERALIZATE PE CARE O SUSTIN IN PARLAMENT INPOTRIVINDU-SE JUSTITIEI.
GRIG
24 Noi 2016

Frumoasa doamna nu uitati CA vechipnl for vota us iar dumneavoastra/pdl/veto fi eliminati.votati Base.
CROCODILUL FLAMAND
25 Noi 2016

CRED CA AVEM MEMORIA SCURTA.............MAI STIE CINEVA CINE ERA "BLONDA LUI BOC"????....O PERSOANA CARA TAIA SI SPANZURA IN NUMELE LUI CACA-BOK-POK>>>>>>>>PALARIENTR-UN PICIOR...CIN SA FIE CIN SA FIE.........................................................DAR DE CE OARE S-A ALES PRAFUL DE P-D-L........DE CE DE FIECARE DATA CAND PUI O CARACATITA INTR-UN ACVARIU NOU EA INCEARCA SA IMITE FORMA SI CULOAREA MEDIULUI....SE FACE CAND PORTOCALIE....CAND GALBENA CU PATRATELE......BLONDA...ROSCATA...............CIN SA FIE CARACATITA DIN BORCAN...ZISA SI BLONDA LUI CACA-BOK-POK....CEA CARE A COORDONAT MARE PARTE DIN BANII CHELTUITI PE TOATE ABERATIILE PENTRU PRIETENII POLITICI DIN CLICA LUI COCOS.......SA FIE UDREA....SA FIE TOPOLICEANU....BICA....CRINUTA....EBA...RIDZI....ROBERTA.....SAU ULTIMA PELISTA..CU VOIA DUMNEAVOASTRA..........................................................................BLONDA DIN POZA
Random imageUltimele stiri


loading...