2018-12-15 23:42


Paul Stănescu cere DEMISIA șefei DNA: Şi noi vom lua o decizie politică şi o poziţie oficială

 |  13:56
Paul Stănescu cere DEMISIA șefei DNA: Şi noi vom lua o decizie politică şi o poziţie oficială

Laura Codruţa Kovesi ar trebui să îşi dea demisia de la şefia Direcţiei Naţionale Anticorupţie, a afirmat luni vicepremierul Paul Stănescu, la sediul central al PSD.

"După ceea ce am văzut aseară la televizor, eu cred că nu mai poate să rămână dna Codruţa Kovesi la conducerea DNA. Nu mă pricep juridic, dar cred că dumneaei ar trebui să îşi dea demisia în primul rând, asta ar trebui să facă dna Kovesi", a precizat Paul Stănescu, care a plecat din şedinţa BPN al PSD pentru a participa la o reuniune cu autorităţile locale.

El a anunţat că partidul va avea o poziţie oficială "în ceea ce priveşte această chestiune foarte gravă", potrivit Agerpres.

"Şi noi vom lua o decizie politică şi o poziţie oficială în tot ce s-a derulat în toată media românească şi vom veni cu o decizie a partidului. Eu m-am retras din Biroul Permanent pentru că trebuie să mă întâlnesc cu autorităţile publice locale şi m-am învoit", a spus vicepremierul Paul Stănescu.

Potrivit acestuia, cel mai probabil, în Biroul Permanent Naţional al PSD de luni se vor schiţa discuţiile care vor avea loc miercuri în Comitetul Executiv Naţional al partidului. "Şi în CEX vom lua o decizie în ceea ce priveşte această chestiune foarte gravă", a completat Stănescu.

Duminică seara, într-o emisiune la Antena 3, procurorul DNA Mihaiela Moraru Iorga a susţinut că şefa Direcţiei Naţionale Anticorupţie a chemat-o şi a întrebat-o dacă ar putea urgenta dosarul unui fost ministru al cărui nume era vehiculat pentru postul de premier. "Trebuia desemnat la un moment dat premierul României. Era vehiculat numele unui fost ministru. Exista în lucru la mine un dosar cu acest fost ministru. Nu dau nume pentru că nu vreau să spună cineva că am stricat vreo anchetă. Am fost chemată şi întrebată dacă am putea să ieşim cât mai repede cu acel dosar. Explicaţia a fost de genul că, dacă acest domn va ajunge premier, doamna Dana Gîrbovan va fi ministru al Justiţiei, ceea ce ar însemna un dezastru pentru noi", a povestit Mihaiela Moraru Iorga.

Tot duminică seara, Antena 3 a prezentat mai multe înregistrări audio în care erau redate presupuse discuţii dintre procurorul şef al Serviciului Teritorial Ploieşti al DNA - Lucian Onea cu fostul deputat Vlad Cosma, trimis în judecată într-un dosar de corupţie, referitoare la falsificarea unor probe din dosare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-12

TAGURI: DNA, paul stanescu, laura kovesi, sefa dna, demisie,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DNA
12 Feb 2018

Nu mai scapa lumea de gasca voastra de crima organizata.pe toti o sa va bagam la puscarie acolo unde va este locul.nu vedeti ca nu va baga nimeni in seama bai ratatilor.se apropie strangul de gatul vostru de golani.dragnea la puscarie zece ani inclusiv retardatul de fiu si vagaboanda de fiica .bai stanescule nu vezi ce fata de prost ai?aurolacii cu voi .voi sunteti niste nimeni .hoti la drumul mare.
PATRIA
12 Feb 2018

pai sclavii de la antena 3 si romania tv sagetile mafiei nu mai au mult se trait.oricum nu se uita nici dracu la ei.in afara de bosorogii retardati.vor avea surprize aceasta gasca de hoti.
@PAUL STANESCU
12 Feb 2018

BAI BOULE , TU NU AI INTZELES NIMIC DIN CE AI VAZUT ASEARA LA HAZNAUA 3 ? TU NU VEZI CIT DE SANTAJABILA E HAZNAUA PSDragnea ???
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
12 Feb 2018

"După ceea ce am văzut aseară la televizor, eu cred că nu mai poate să rămână dna Codruţa Kovesi la conducerea DNA. Nu mă pricep juridic, dar cred că dumneaei ar trebui să îşi dea demisia în primul rând, asta ar trebui să facă dna Kovesi", a precizat Paul Stănescu>>>>>>>>>>>>Asta e problema cea mai mare in Romania.....AM VAZUT LA TeleVizoR....DECI NEAPARAT E ADEVARAT............avem tot felul de retardati care daca vad un cascaval pe ecran le curg balele...cred ca e bun de mancat.....tractorist retardat....uita-te la filme porno si stai dracu acasa cu pirandele..lasa DNA-ul si justitia ca nu e pentru tine....justitia nu se face la televizor....mai ales la televiziunile-vuvuzele....FaKe NEWS....FAKE NEWS....sa-ti traduca cineva
ANONIM
13 Feb 2018

TREBUIE FACUTA O COMISIE NATIONALA PENTRU AUDIEREA prostilor, hotilor, sfertodoctilor, impostorilor, retarzilor, CURVELOR care au facut si fac politica sau guverneaza tara de 28 de ani si mai ales audierea repetentilor natiunii precum DREAK-NEA si a pretinselor elite ORDINARE precum PROSTARICEANU NIMFOMANU pentru a arata lumii ca RO dupa 1989 a fost CAPTURATA DE HOTI, TRADATORI, DOBITOCI, MAFIOTI, PROSTITUATI(TE)..........................
Random imageUltimele stiri


loading...