2018-12-14 00:35


Paul Stănescu: Nu voi CANDIDA la nicio funcţie în cadrul CONGRESULUI PSD

 |  19:35
Paul Stănescu: Nu voi CANDIDA la nicio funcţie în cadrul CONGRESULUI PSD

Vicepremierul Paul Stănescu, preşedinte al PSD Olt, a declarat vineri, la Slatina, că nu va candida pentru vreo funcţie în cadrul congresului extraordinar al partidului.

"La Congres, chiar dacă vor fi alegeri, nu ştiu, la vicepreşedinţi - în Comitetul Executiv viitor se vor lua deciziile - nu voi candida la nicio funcţie", a spus Paul Stănescu.

Întrebat dacă ar putea avea loc schimbări la nivel de vicepreşedinţi şi dacă preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, va rămâne în această funcţie, Stănescu a afirmat că vicepreşedinţii au fost aleşi la congres şi nu crede că cineva va demisiona.

"Nu cred că îşi dă demisia cineva. Vicepreşedinţii sunt aleşi de congres şi demisia e un act de voinţă unilaterală, până la urmă. Da, eu cred că va rămâne domnul Bădălău (preşedinte executiv - n.r.). Domnul Bădălău este preşedinte executiv interimar, nu e ales de congres, practic, a fost (ales - n.red.) în cadrul unui Comitet Executiv acum un an şi ceva, nu mai reţin exact. E decizia dumnealui dacă îşi dă demisia din preşedinte executiv. Dar domnul Bădălău n-a fost ales de congres, pentru că preşedinte executiv ales de congres a fost domnul Zgonea", a punctat Stănescu, potrivit Agerpres.

Preşedintele PSD Olt a opinat, răspunzând unei întrebări, că premierul Viorica Dăncilă nu este interesată de funcţia de preşedinte executiv al PSD.

"Nu cred că doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă îi mai trebuie o asemenea funcţie politică. Chiar nu cred lucrul ăsta, pentru că are foarte multe de făcut ca prim-ministru. Eu nu cred că se gândeşte doamna Viorica Dăncilă, cu care am o relaţie apropiată, n-am auzit-o despre aşa ceva. Dar în viaţă e posibil orice. Dar eu chiar nu cred că doamna Viorica Dăncilă se gândeşte să candideze la funcţia de preşedinte executiv al PSD", a spus Paul Stănescu.

Preşedintele executiv al PSD, senatorul Niculae Bădălău, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că nu ştie dacă va mai candida la funcţia de preşedinte executiv al PSD la congresul extraordinar al partidului, din martie şi că regretă perioada în care era preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PSD Giurgiu.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, miercuri, intenţia organizării unui congres extraordinar al partidului. El a declarat, înainte de şedinţa Comitetului Executiv al PSD, că acest congres ar putea avea loc în luna martie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-16

TAGURI: Paul Stanescu, congres PSD, PSD,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LOTUS TEAM
16 Feb 2018

Dar cine naiba te-ar alege pe tine nenicule ?
@ PAUL STANESCU
17 Feb 2018

VEZI SA NU UITZI PINA LA " CONGRES " , MIRLANI CA TINE NU RENUNTZA LA CIOLAN PREA USOR , SINT O GRAMADA IN PSDRAGNEA . POATE MAI CONVINGI SI ALTI MAFIOTZI CA TINE , SA SE RETRAGA . AM O LISTA LUNGA DE JEGURI PSDISTE CARE TREBUIE SA FACA UN PAS INAPOI : NICOLAE , IORDACHE , NICOLICEA , PLESCOIANU , DICKHEAD ( CODRIN ) , MITRALIERA , BRAILOIU , MUISTA A.COSMA , VULVUTZA , PLUMB , VASILICA , NEACSU , SI NU IN ULTIMUL RIND DE CAPO IL TUTO CAPI , MAFIOTUL INTERNATZIONAL DRACNEA .
@PAUL STANESCU
17 Feb 2018

MAI PUNE PE LISTA SI CEVA JEGURI DE LA ALDE : BOUL NIMFOMAN TARICEANU , VARUJAN , GAVRILESCU , TUDORICA
FANE IPSOS
17 Feb 2018

SE PARE CA E GROASA BAI DADDY . BATRINII TAI SOBOLANI INCEP SA PARASEASCA CORABIA . DICKHEAD CODRIN , BALALAU , STANESCU ... CRED CA SI OPARITA AIA DE FIREA E GATA SA TE DEA IN GIT . CE FACI ? CE ALEGI ? JILAVA SAU FORTALEZA ??? LA FORTALEZA DENTISTII SINT SCUMPI , ALEGE JILAVA , E MAI APROAPE DE POSIBILITATZILE TALE FINANCIARE . TU AMARITULE NU AI BANI SA-TI COPIEZI DOSARUL DE LA DNA ... LA JILAVA DENTISTUL E PE CHELTUIALA STATULUI , EXACT CUM I-TI PLACE TIE .
COCINA PZDISTA
17 Feb 2018

exista ceva mai scarbos pe undeva decat acest NEANDERTHAL care s-a ratacit in mileniul3?.....pleaca in mortii matii in pestera primitivule fa politica in epoca de piatra...vezi in somalia poate te potrivesti
Random imageUltimele stiri


loading...