2019-01-22 07:18


PDL vrea să afle de ce a deblocat Ponta proiectul Roşia Montană

 |  20:01
PDL vrea să afle de ce a deblocat Ponta proiectul Roşia Montană

Democrat-liberalii îi cer premierului Victor Ponta să explice public “cine l-a cumpărat şi cu cât pentru deblocarea proiectului Roşia Montană”. Vicepreşedintele democrat-liberal Sulfina Barbu a susţinut joi că şeful Executivului trebuie să explice de ce şi-a schimbat atitudinea în ceea ce priveşte exploatarea rezervelor de aur de la Roşia Montană.

“Vreau să vă citesc o declaraţie: «Proiectul Roşia Montană va fi în continuare blocat pentru că nu toţi politicienii pot fi cumpăraţi cum sunt cumpăraţi alţii din toate partidele». Cine făcea această declaraţie în octombrie 2011? Domnul Victor Viorel Ponta, când era în Opoziţie. Astăzi, acelaşi domn, care acum este premier, a introdus proiectul Roşia Montană pe lista proiectelor prioritare ale României. PDL îi cere domnului Ponta să ne spună public cine l-a cumpărat şi cu cât pentru deblocarea proiectului Roşia Montană? Plecăm de la propria declaraţie a domnului Victor Ponta. Deci, conform convingerilor domniei sale, dânsul a fost cumpărat pentru a fi de acord cu proiectul Roşia Montană”, a spus vicepreşedintele PDL, conform Agerpres, într-o conferinţă de presă.

Sulfina Barbu a adăugat că premierul trebuie să mai lămurească un lucru: “Să ne explice de ce a numit la Oficiul Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie un fost director de la Roşia Montană, pe domnul Gabriel Dumitraşcu, care a condus această companie vreme de cinci ani. Trebuie să explice public prea-cinstitul domn Ponta care ne spunea că va avea cel mai cinstit Guvern, care au fost resorturile care au stat la baza schimbării punctului de vedere din octombrie 2011 până astăzi şi cum a ajuns un fost şef de la Roşia Montană în Guvernul României, pe o poziţie atât de important”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-18

TAGURI: PDL, Ponta, Rosia Montana, razgandit
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DIANA
18 Iul 2013

bine ca Ponta a deblocat proiectul,era si timpul. Pe mine nu ma deranjeaza, caci Rosia Montana are mare nevoie de aceasta investitie, cat mai urgent
NEDUMERITA
19 Iul 2013

Pt.Diana: Si,dupa Rosia Montana,potop sa fie ca de ce sa mai traisca si altii? Si pana la urma e vorba de un principiu: nu poti sa iti schimbi radical parerea ,asa,tam-nisam,fara sa aduci argumente.
VIOREL
19 Iul 2013

Diana, esti o proasta. Degeaba s-a tot aratat in mass-media ce dezastru ar insemna derularea unui asemenea proiect minier, ca tu tot nu pricepi. De ce e asa mare nevoie de aceasta investitie? N-ai ce pune pe masa? Daca se va incepe proiectul, n-o sa mai ai nici de unde bea apa.
CALIN
19 Iul 2013

@Viorel la Rosia somajul e de 80%, oamenii traiesc cu 6 lei pe zi, deci nu au ce pune pe masa. iar economia nu se redreseaza din aparitii televizate sau plimbari cu bicicleta, e nevoie de investitii si de locuri de munca!
CALIN
19 Iul 2013

Ponta si-a dat seama probabil ca nu e suficient sa apara la TV ca sa se redreseze economia, ca prim-ministru dansul este responsabil pentru mersul economiei si investitia de la Rosia va aduce beneficii foarte mari pentru tara noastra si locuri de munca intr-o zona cu somaj extrem de ridicat
RIZEA IOAN
19 Iul 2013

Cred ca Sulfina Barbu a primit instructiuni de la PDL sa atace USL-ul si sa primeasca promovare pe gratis, dar motii sigur nu-s de acord cu dansa, in conditiile in care au primit sperante ca proiectul mult dorit va incepe
DIANA
19 Iul 2013

@Viorel jignirile nu inseamna argumente. Astazi, in Rosia Montana, nu ai de unde bea apa, pentru ca este o zona cu apa toxice si motii sunt cei care n-au ce pune pe masa. Astazi! Nu cand s-ar incepe proiectul, care numai dezastru n-ar aduce
Random imageUltimele stiri

loading...