2017-01-16 19:32

POLITICA


PDL a pierdut un senator

 |  13:57
PDL a pierdut un senator

Senatorul PDL Mircea Cinteză şi-a dat miercuri demisia din funcţia de senator, începând din 9 decembrie, pe motiv de incompatibilitate. El a precizat că gestul său are în vedere incompatibilitatea cu activitatea pe care o desfăşoară în Colegiul Medicilor din Bucureşti şi în Adunarea Generală a Colegiului Medicilor Bucureşti.

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş a declarat, miercuri, referindu-se la demisia din Parlament a colegului Cinteză, că pierderea unui senator în condiţiile în care majoritatea nu este foarte confortabilă în Camera superioară creează ''o anumită stare de disconfort''.

''Pierderea unui senator în condiţiile în care majoritatea nu este foarte confortabilă crează o anumită stare de disconfort, dar încă suntem majoritari în Camera Deputaţilor şi practic odată cu schimbarea preşedintelui Senatului avem posibilitatea să gestionăm situaţia din punct de vedere legislativ mult mai bine în Senat şi datorită faptului că Vasile Blaga este un om responsabil şi un om care interpretează regulamentul în litera şi spiritul lui şi nu-l interpretează aşa cum făcea dl. Geoană când avea interpretări diferite de la caz la caz'', a punctat Igaş.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-10-13

TAGURI: demisie cinteza, majoritate senat, traian igas, PDL, senatoriComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image