2017-01-23 19:01


PDL ar merge cu Prigoană la Bucureşti

 |  19:30
PDL ar merge cu Prigoană la Bucureşti

Surse din filiala PDL Bucureşti susţin că pedelistul cu cele mai mari şanse să devină candidatul partidului pentru Primăria Capitalei le are Silviu Prigoană.

PDL se pregăteşte să intre în cursa electorală pentru Primăria Capitalei cu actualul deputat Silviu Prigoană. Informaţia ne-a fost confirmată de mai multe surse din PDL Bucureşti. Acestea susţin că „există şi alternativa Adriean Videanu”, însă numele acestuia e legat de prea multe scandaluri publice în care a fost implicat pe perioada cât a mai condus Primăria Capitalei, dar şi ulterior.

Liderul PDL Bucureşti, Elena Udrea, a refuzat încă o dată să-şi anunţe intenţia de a candida, deşi numele ei figurează printre posibilii candidaţi cu şanse ai partidului. „Nu candidez la Primăria Capitalei, decizia este luată de mult, am luat-o de foarte mult timp şi am şi anunţat-o”, a explicat Elena Udrea, într-o emisiune la B1 TV. Ea susţine că PDL va ieşi „foarte curând” cu numele candidatului. Trebuie spus că un anunţ identic a fost făcut de Elena Udrea şi în luna decembrie. Liderul PDL Bucureşti spunea atunci că numele candidatului va fi făcut public în prima parte a lunii ianuarie. De atunci şi până acum s-a produs şi o modificare esenţială în programul electoral al anului în curs. Deşi Guvernul stabilise ca alegerile locale şi cele parlamentare de anul acesta să fie organizate cumulate, undeva spre sfârşitul anului, Curtea Constituţională a hotărât că legea dată de Executiv este neconstituţională. Astfel că alegerile locale vor avea loc în iunie, iar cele parlamentare în noiembrie. O decizie finală privind data exactă a alegerilor locale trebuie luată în perioada imediat următoare de Cabinetul Ungureanu, prin hotărâre de Guvern.

Silviu Prigoană este un om de afaceri şi deputat al PDL, el fiind acţionar principal al firmei ROSAL Grup, care are contracte în derulare cu mai multe administraţii locale din România.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-02-22

TAGURI: alegeri 2012, PDL, candidatul PDL, prumaria capitalei, silviu prigoanaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MATACHE MACELARU'
13 Feb 2012

"omul potrivit la locul potrivit" ... un gunoier in fruntea mormanului de gunoi, "orasul ciobanului", ce ar putea fi mai potrivit dupa garoiul "lins" si chelu-hingheru ?!?
DELIA
13 Feb 2012

prigoana ar fi foarte bun..ar face o treaba buna...hai cu el pdl-ul
CODRUT
13 Feb 2012

Si o foca este mai bun primar decat Sorin Oprescu! Orice zi in care acest maniac narcisist ramane primar este un pericol imens pentru bucuresteni! Sorin Oprescu nu este in stare decat sa fure, sa minta si sa faca dezordine!
VOICU
13 Feb 2012

Paleologu, Prigoana, Videanu, Preda sunt scosi la rampa de catre PDL pentru a-i putea lua din mana lui Oprescu capitala, de care si-a batut joc in ultimii patru ani. PDL va recastiga fotoliul de primar, indiferent de cine va ramane pana la urma candidatul oficial. Sunt convins ca Elena Udrea, presedintele PDL Bucuresti va alege cea mai buna solutie!
OVIDIU
13 Feb 2012

Prigoana este doar unul dintre candidatii care ar putea sa-l invinga pe Oprescu la alegerile pentru primaria capitalei. PDL-ul demonstreaza inca o data ca are suficiente personalitati pe care le poate arunca in lupta pentru castigarea fotoliului de primar.
SIMION
13 Feb 2012

Vehicularea mai multor nume din PDL pentru alegerile de primar al capitalei, genereaza concurenta in interiorul partidului intr-un mod benefic, pe modelul american: fie ca cel mai bun sa castige! Cu siguranta cel care va lupta impotriva lui Oprescu si a acolitilor lui, va fi cel mai bun candidat si va castiga functia de primar al capitalei.
Random image