2017-01-17 12:56

POLITICA


PDL cere ajutorul PSD pentru demiterea lui Geoană

 |  14:26
PDL cere ajutorul PSD pentru demiterea lui Geoană

PDL face din nou planuri de demitere a preşedintelui Senatului, Mircea Geoană. De data aceasta, democrat-liberalii se folosesc de relaţiile încordate care sunt acum între conducerea PSD şi Mircea Geoană. Secretarul general al PDL, deputatul Ioan Oltean, a declarat vineri, la Bistriţa, că actuala Coaliţie guvernamentală caută soluţiile legale pentru demiterea din funcţie a preşedintelui Senatului, Mircea Geoană, pe motiv că acesta obstrucţionează şi blochează activitatea parlamentară.

”În Parlamentul României, activitatea parlamentară se degradează tot mai mult de la o zi la alta, de la o săptămână la alta. Tensiunile sunt tot mai evidente, pasiunile tot mai prezente, iar comportamentul necivilizat al unor parlamentari este tot mai prezent. De asemenea, în Senat se constată o obstrucţionare şi o blocare a activităţii parlamentare cum n-a fost niciodată, iar motorul acestei obstrucţionări este preşedintele Senatului, domnul Mircea Geoană. Nu vă ascund că, la această oră, Coaliţia caută soluţii prin care să demareze procedurile parlamentare pentru demiterea domnului Mircea Geoană din funcţia de preşedinte al Senatului, pentru că s-a dovedit a fi categoric un pion important în blocarea activităţii parlamentare”, a spus Oltean.

Liderul PDL spune că Mircea Geoană a ignorat inclusiv rugăminţile preşedintelui Traian Băsescu şi ale premierului Emil Boc de a urgenta adoptarea unor acte normative extrem de importante. “Sperăm să identificăm căile prin care să putem demara procedurile de suspendare şi demitere din funcţie. Contăm şi pe un suport suficient de mare din partea principalului partid de opoziţie, PSD, care, după cum observaţi, cel puţin o grupare extrem de importantă eu cred că va dori şi va susţine iniţiativa noastră”, a mai spus Oltean.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-07-09Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

GEORGETA
06 Noi 2011

iar noi speram ca psd-ist ii sa nu cada in plasa vo astra si sa va dea posibi litatea sa puneti mana si pe senat,voi o mana de s pagari ,hoti.

Adauga un comentariu

Random image