2017-01-21 08:31

POLITICA


PDL dă cu flit Antenei 3

 |  18:54
PDL dă cu flit Antenei 3

DeputatulPDL Răzvan Mustea a declarat, ieri, că membrii PDL nu vor mai participa laemisiunile televiziunii Antena 3.

Antena3 a prezentat o listă din care reieşea că ministrul educaţiei, Daniel Funeriu,nu a promovat examenul de bacalaureat la Strasbourg, în 1989. Ministrul a ripostat şi a acuzat postul defals în acte.

Totdeputatul Răzvan Mustea a spus că cei din PDL vor iniţia plângeri la CNA împotrivapostului de televiziune. Democrat-liberalii susţin că a fost începută ocampanie de dezinformare şi calomnie împotriva ministrului educaţiei.

DanielFuneriu a declarat că imaginile apărute la Antena 3 „i-au lezat grav imaginea” şise va adresa instanţei. El aprecizat că acţiunea jurnaliştilor din grupul Intact este ”unfals abject care nu poate să rămână nesancţionat”. Funeriu a mai adăugat, într-un interviu pentru cotidianul „Gândul“,că a obţinut note foarte mari la matematică, fizică şi că a avut cea mai maremedie de absolvire din liceu, împreună cu alt coleg.

Antena 3 a precizat că gestul celor de la PDLeste nedemocratic şi că ei vor continua să transmită informaţii despre acţiuniledemocrat-liberalilor.

PDLeste la a doua încercare de a boicota postul de televiziune. În aprilie 2010, reprezentanţii guvernăriiau refuzat invitaţiile celor de la Antena 3.

Subiectula fost comentat şi de preşedintele PNL, Crin Antonescu. Acesta a acuzat PDL cănu respectă “nici măcar aparenţele pe care guvernanţii de la începutul anului1990 sau din perioada 2000-2004 sestrăduiau să le respecte”. “E suficient să vedem că au făcut din televiziuneapublică o televiziune de partid ca înainte de 1989. Până la urmă, problemeleputerii din acest moment se reduc la «Cei 4 evanghelişti au fost trei: Antena 3».E bine, cel puţin, că deocamdată n-o închid, ca să nu mai participe nimeni, dacătot nu participă ei”, a mai declarat Antonescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-01-25Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image