2017-01-18 12:28

POLITICA


PDL, faţă cu reacţiunea

 |  18:43
PDL, faţă cu reacţiunea

Conducerea lărgită a PDL s-a reunit ieri la Bucureşti pentru a analiza soluţii de ieşire din criza de comunicare pe fondul protestelor românilor din ultimele trei zile.

Partidul Democrat Liberal (PDL) a decis, luni, în Colegiul Director Naţional (CDN), să lanseze o campanie de dialog pe tema protestelor de stradă din Bucureşti şi din ţară, cu toate structurile importante ale societăţii civile, ale sindicatelor şi ale partidelor politice din Opoziţie. Anunţul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu. El a precizat că în condiţiile evenimentelor petrecute, şedinţa CDN a avut ca subiect central găsirea de soluţii la această problemă.

„E limpede că a apărut o crevasă între politicieni şi societate. E limpede că a apărut de ceva vreme o crevasă între Putere şi Opoziţie în spectrul politic şi PDL a luat decizia să înceapă chiar de astăzi un dialog structurat pe trei paliere. PDL va lansa chiar începând de astăzi invitaţii către structurile cele mai importante ale societăţii civile din România pentru a veni la dialog şi a încerca să găsim împreună o cale de ieşire din această situaţie”, a declarat purtătorul de cuvânt al PDL. Responsabilul cu acest dialog a fost desemnat premierul Emil Boc.

Sever Voinescu a reamintit apoi marile succese ale guvernării PDL. „Înţelegem că timpurile sunt grele şi, probabil, vor fi din ce în ce mai grele. Societatea pare că a înţeles până la un punct toate aceste lucruri, dar efortul nostru este de a continua să explicăm şi, în acelaşi timp, de a asculta mai bine nemulţumirile oamenilor. Noi suntem convinşi că multe dintre aceste nemulţumiri vor putea să fie rezolvate fără să afectăm neapărat măsurile de austeritate care sunt din păcate necesare”.

Colegiul Director al PDL a cerut Guvernului să fie extrem de ferm în ceea ce priveşte reprimarea elementelor violente pentru a asigura protecţia protestatarilor non-violenţi şi recunoaşte că nemulţumirile populaţiei, lovită de măsurile de austeritate, sunt reale, a mai declarat Sever Voinescu la finalul şedinţei CDN al partidului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-02-07

TAGURI: sever voinescu, colegiul director, prosteste PDL, antiPDLComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ALEX
17 Ian 2012

geez, ce citit esti bloga rasule 59 de vizualizari in 12 ore, e bine

Adauga un comentariu

Random image