2017-01-22 10:11

POLITICA


PDL îi arată cartonaşul galben lui Sebastian Lăzăroiu

 |  14:57
PDL îi arată cartonaşul galben lui Sebastian Lăzăroiu

Ministrul Muncii, Sebastian Lăzăroiu, care nu este membru PDL, a primit un avertisment astăzi de la secretarul general al democrat-liberalilor, Ioan Oltean. Acesta a decrarat la Bistriţa că ministrul Lăzăroiu face „afirmaţii iresponsabile” şi, mai mult, îşi construieşte imaginea pe seama partidului care l-a propus în funcţia de ministru. "Mi-aş permite să comentez puţin afirmaţiile domnului ministru Lăzăroiu, care recidivează într-un mod nepermis, molipsindu-se de boala aceasta a unora care ajung pe funcţii înalte, pe demnităţi înalte pe seama PDL şi pe urmă, într-un mod totalmente condamnabil, îşi fac şi îşi cultivă propria imagine. Este un gest reprobabil, pe care eu îl condamn şi de care mă delimitez. Întotdeauna m-am delimitat de acei oameni lipsiţi de orientare, de acei oameni cărora le-a făcut plăcere şi le face plăcere să fie beneficiarii unor avantaje ale unor demnităţi publice, în acelaşi timp să se delimiteze de cel care le-a provocat. De aceea condamn, categoric condamn afirmaţiile domnului ministru Lăzăroiu, care a ajuns ministru pe seama acelui partid pe care astăzi îl reneagă, care îşi face imagine pe seama acelui partid care l-a propus într-o demnitate publică atât de înaltă şi îi face plăcere să se numească ministrul muncii”, a spus Oltean, citat de Agerpres.

Secretarul general al PDL spune că Lăzăroiu nu poate să fie noaptea analist politic şi dimineaţa ministru. “Este ministrul muncii în Guvernul Boc, iar Guvernul Boc este format în majoritate de membri ai PDL. Nu i-a cerut nimeni să se înscrie în PDL, dar nici nu putem permite ca domnia sa să facă afirmaţii iresponsabile. Domnia sa se crede, ştiu eu, noaptea analist politic şi dimineaţa ministru”, a mai declarat Oltean.

În concluzie, anunţă Oltean, conducerea PDL va discuta în şedinţa de luni “cazul Lăzăroiu” şi va decide ce măsuri se impun în acest sens, considerând că aceste declaraţii “fac mult rău PDL şi Guvernului Boc”.

Într-un interviu acordat ministrul Sebastian Lăzăroiu afirmă că nu vrea să fie membru PDL, dar nu spune nu unui proiect politic mult mai larg, din care să facă parte şi PDL. Lăzăroiu consideră că fără o asemenea structură, prezenţa PDL la guvernare în următorii ani ar fi pusă sub semnul întrebării, pentru că democrat-liberalii ar pierde alegerile din prezidenţiale, iar preşedintele este cel care joacă cel mai important rol în ceea ce priveşte prezenţa unui partid sau altuia la putere.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-07-25Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image