2017-01-23 00:41


PDL nu o înlocuieşte pe Roberta Anastase

 |  17:06
PDL nu o înlocuieşte pe Roberta Anastase

Ioan Oltean, secretarul general al PDL, a declarat într-o conferinţă de presă că partidul exclude înlocuirea Robertei Anastase de la şefia Camerei Deputaţilor.

“Nu s-a discutat niciodată la nivelul PDL schimbarea din funcţie a doamnei preşedinte Roberta Anastase şi excludem orice fel de dialog, orice fel de discuţie pe această temă”, a explicat  acesta. Totodată, Oltean a mai  precizat că dacă Opoziţia percepe înlocuirea lui Anastase ca o condiţie pentru reîntoarcerea în Parlament, atunci pot  face grevă până în decembrie.

Într-o emisiune televizată de la Realitatea TV, Roberta Anastase a declarat că zvonurile privind înlocuirea ei sunt lansate de către Opoziţie, prin Dan Voiculescu.  Surse declarau că ea va fi înlocuită cu Marian Sârbu de la UNPR.

Reamintim că înlocuirea Robertei Anastase de la Camera Deputaţilor este  una dintre cele  4 condiţii impuse de către Opoziţie pentru a renunţa la greva parlamentară.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-04-21

TAGURI: PDL, Roberta_Anastase, Camera Deputaţilor, coaliţie de guvernare, ParlamentComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ANOTHER
17 Feb 2012

Iată o declarație din 5 febriarie 2012: ”Premierul Emil Boc nu are niciun motiv să demisioneze.În discuţiile din interiorul partidului nu s-a discutat nici despre demisia lui Emil Boc nici despre o remaniere guvernamentală. Deci, nu luăm în calcul o posibilă demisie a primului-ministru Emil Boc”, a spus Ioan Oltean, secretar general al PDL. După 24 de ore, Emil Boc a demisionat.

Adauga un comentariu

Random image