2017-01-21 21:47

POLITICA


PDL schimbă toţi miniştrii ! Cum arată lista propunerilor pentru noul Guvern

 |  13:54
PDL schimbă toţi miniştrii ! Cum arată lista propunerilor pentru noul Guvern

Partidul Democrat Liberal a hotărât să propună premierului desemnat Mihai Răzvan Ungureanu o listă de miniştri complet schimbată faţă de numele celor care au deţinut portofolii în Executivul condus de Emil Boc.

Potrivit surselor politice din cadrul PDL, Andreea Paul Vass îl va înlocui pe Ioan Ariton la Ministerul Economiei, iar Răzvan Mustea, şeful organizaţiei de Tineret a PDL, ar putea prelua portofoliul Ministerului Telecomunicaţiilor, succedându-i lui Valerian Vreme.

La Educaţie, Cătălin Baba ar putea fi propus pentru a-l înlocui pe Daniel Funeriu, în timp ce Cristian Petrescu ar urma să-i ia locul Elenei Udrea la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului. Anca Boagiu ar urma să fie înlocuită de Alexandru Nazare, iar Claudia Boghicevici este numele propus de PDL pentru ministerul Muncii, în locul Sulfinei Barbu.

Lista întreagă a noului Cabinet care va fi propus premierului desemnat Mihai Răzvan Ungureanu ar putea fi următoarea:

Dezvoltare şi Turism: Cristian Petrescu, în locul Elenei Udrea (PDL)

Finanţe: Bogdan Drăgoi, în locul lui Gheorghe Ialomiţianu (PDL)

Educaţie: Cătălin Baba, în locul lui Daniel Funeriu (PDL)

Economie: Andreea Paul Vass, în locul lui Ion Ariton (PDL)

Muncă: Claudia Boghicevici, în locul Sulfinei Barbu (PDL)

Transporturi: Alexandru Nazare, în locul Ancăi Boagiu (PDL)

Comunicaţii: Răzvan Mustea, în locul lui Valerian Vreme (PDL)

Agricultură: Stelian Fuia, în locul lui Valeriu Tabără (PDL)

Administraţie şi Interne: Gabriel Berca, în locul lui Traian Igaş (PDL)

Justiţie: Cătălin Predoiu

Ministerul Afacerilor Europene: Leonard Orban

Externe: Cristian Diaconescu (UNPR)

Apărare: Gabriel Oprea (UNPR)

Mediu: Laszlo Borbely (UDMR)

Cultură: Kelemen Hunor (UDMR)

Sănătate: Ladislau Ritli (UDMR)

Numele lui Marko Bela ar putea dispărea din viitoarea structură a Executivului, postul de vicepremier urmând să fie preluat de preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, sau de ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Oprea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-25

TAGURI: lista propuneri Ungureanu, lista ministri Ungureanu, premier desemnat, premier Ungureanu, ministri PDL, Udrea renunta portofoliuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

GEORGETA
07 Feb 2012

aceeasi marie cu alta palarie! Autistii astia nu inteleg ce vrea poporul? Iar jigodiile de unguri se joaca de-a soarecele si pisica cu romanii; sa dea Domnul sa intre la guvernare la calendele grecesti; nici macar nu sunt partid si de 20 de ani sunt in toate guvernele.Li s-au dat prea multe drepturi fara sa le merite. Tara sa faca multe pentru ei,dar ei ce fac pentru tara?Vor sa puna mana si pe universitatea din Cluj si pe autostrada transilvania: auzi sa fie scris in protocolul coalitiei.Doamne Sfinte!
YOU
08 Feb 2012

mereu se spune tineretul este viitorul…in voi sta speranta noastra…!!!acum ca am putea avea un cabinet tanar din partea celor de la PDL tot nu e bine !!! Opozitiia o sa fie fericita doar atunci cand va fie ea la ciolan,pana atunci tot ce vine din partea altor e prost sau nu e bun !!!
ANA
08 Feb 2012

In sfarsit s a schimbat media de varsta a guvernului,bafta noului cabinet guvernamental,bafta tuturor ministrilor !
ADINA
08 Feb 2012

Daca in guvernul trecut s au luat masuri bune si la timpul lor,acum sunt de parere ca noul guvern o sa adopte masuri mult mai bune,si sa actioneze mult mai repede.Am sustinut guvernul domnului Emil Boc,si il sustin cu cea mai mare incredere si pe acesta deoarece este unul cu mai mult tineret,si cred ca mai multa initiativa !
YOU
08 Feb 2012

E un lucru bun ca avem un guvern tanar !!! Alexandru Nazare a reusit sa faca treaba buna (si mia tanar fiind)si la ministerul integrarii europene si ca europarlamentar dar si ca secretar de stat in ministerul transporturilor !!! Ii urez multa baftan in continuare !!!
MARINA
08 Feb 2012

Datorita guvernului boc am avut o stabilitate a economiei acestei tari,acum ca nou guvern s a schimbat,sper sa avem si o crestere a economiei ! Sunt de acord si sustin guvernul Ungureanu !
YOU
08 Feb 2012

Guvernul Boc si-a facut datoria si a scos tara din criza financiara…noul guvern trebuie ofere stabilitate economica si sa recastige increderea populatiei !!! Mult succesc !!!
GABI64
08 Feb 2012

deja odata cu venirea noului guvern, deja toti sunt dati la o parte, deja vor o schimbare majora si lucrurile trebuiiesc schimbate...pdl-ul te-ai ganditi sa iti schimbi toti ministri....sper ca acesti oamenii care vor venii la putere macar sa fie cu 1% mai buni decat cei anteriori..dar nu cred.
LUCA777
08 Feb 2012

se vede problema USL-ului ca PDL promoveaza oameni tineri, consilieri, secretari de stat, experti in aceste domenii…
NINA
08 Feb 2012

Avem incredere in noul cabinet al ministrilor, chiar daca sunt tineri .Vor face treaba buna cu siguranta.
ARAI
08 Feb 2012

E un lucru bun ca avem un guvern tanar !!! Alexandru Nazare a reusit sa faca treaba buna (si mia tanar fiind)si la ministerul integrarii europene si ca europarlamentar dar si ca secretar de stat in ministerul transporturilor !!! Ii urez multa baftan in c
WOLF
08 Feb 2012

Guvernul Boc si-a facut datoria si a scos tara din criza financiara…noul guvern trebuie ofere stabilitate economica si sa recastige increderea populatiei !!! Mult succesc !!!!
ELO
08 Feb 2012

Ziua parea ca incepe bine pentru liderii USL Emil Boc isi dadea demisia – obsesiv ceruta atat de Ponta,cat si Antonescu.Desemnarea noului premier si formarea unui alt guvern a pus insa la grea incercare USL.
DADA
08 Feb 2012

schimbarea noului guvern sa speram ca este o schimare radicala in bine,sunt nume noi,unii sunt tineri si speram ca va fi bine.aceste nume nu au fost scandate in strada.
SILVIAN
08 Feb 2012

se vede problema USL-ului ca PDL promoveaza oameni tineri, consilieri, secretari de stat, experti in aceste domenii…
MRUXANDRA
08 Feb 2012

Cu siguranta noul guvern este unul bine ales, tanar, plin de vigoare, capabil sa continue proiectele de dezvoltare incepute de predecesorii, dar si sa initieze unele noi. Speram la cat mai bine..
DEEA
09 Feb 2012

Nu pot decat sa o sustin pe doamna Udrea pentru ca este un ministru competent, complet in tot ceea ce face, noi romani ar trebui sa sustinem asemenea oameni de calitate daca vrem sa avem o tara dezvoltata.
BATMAN
09 Feb 2012

Felicitari doamnei Udrea pentru tot ceea ce a facut in timpul mandatului. Au fost multe multe realizari, proiecte si promovari de care ne bucuram cu totii. Ne pare rau ca trebuie sa plecati. Plecati cu fruntea sus, pentru ca sunteti singura care a avut cele mai mari realizari de pana acum.

Adauga un comentariu

Random image