2017-01-19 15:14

POLITICA


PDL se gândeşte la Raed Arafat pentru primărie

 |  16:59
PDL se gândeşte la Raed Arafat pentru primărie

Surse din PDL dau ca probabilă o candidatură a renumitului doctor Raed Arafat pentru Primăria Capitalei la alegerile din iunie. Acesta însă neagă cu vehemenţă: „Nici vorbă! Nu candidez!”.

PDL, principalul partid de guvernământ, ia în calcul o candidatură a subsecretarului de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, pentru Primăria Capitalei. Contactat de noi, Raed Arafat a ţinut să infirme categoric: „Nici vorbă! Nici nu mi s-a propus şi nici nu am de gând să intru în chestiuni din astea politice”. Explicându-i că sunt oameni politici care s-au gândit la numele său pentru Primăria Capitalei, Arafat a fost vehement: „Niciodată! Nici azi, nici mâine, nici peste 10 ani. Nu candidez! Eu pe chestiuni de urgenţă mă ocup. Şi atât”.

Surse din PDL spun că „varianta Raed Arafat” ar fi una „foarte plauzibilă” şi că, potrivit analizelor interne, „e singurul candidat capabil să-l înfrângă pe Sorin Oprescu la Bucureşti”. Aceleaşi surse lasă să se înţeleagă că tot scandalul cu demisia şi readucerea lui Raed Arafat la Ministerul Sănătăţii ar fi un scenariu minuţios pus la punct pentru a-l face un personaj iubit de cetăţeni. De altfel, unii lideri ai PDL nu s-au sfiit să ia în calcul şi în mod public varianta cu Raed Arafat drept candidat la primărie. „Notorietatea şi credibilitatea doctorului Raed Arafat îl recomandă a fi un foarte bun candidat pe un vot uninominal, poate chiar contracandidatul doctorului Sorin Oprescu la Primăria Capitalei. Sunt convinsă că în fiecare comunitate există fenomenul Arafat şi ca fiecare comunitate ar putea la viitoarele alegeri să-i scoată în faţă pe acei oameni care au făcut ceva pentru societate. Cu aceşti oameni credibili trebuie să începem schimbarea clasei politice”, afirma recent Mihaela Popa, senator PDL.

PDL nu a stabilit încă numele viitorului candidat al formaţiunii pentru Primăria Capitalei. Elena Udrea, şefa PDL Bucureşti, anunţa la finele anului trecut că acesta va fi anunţat la începutul anului 2012. Opoziţia a anunţat că-l va sprijini pe actualul primar, independentul Sorin Oprescu, pentru câştigarea încă unui mandat la Capitală. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-07

TAGURI: raed Arafat, primaria capitalei, PDL, alegeri 2012Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

DEE
30 Ian 2012

o idee foarte buna a celor de la pdl ca raed arafat sa candideze la primarie...ar fi un primar exceptional. Bravoo.
ANGHEL STOIAN
30 Ian 2012

Pe cine sa nominalizeze blonda?Are pe cine?Nu!Sunt constienti ca nu au cu cine sa il invinga pe Sorin Oprescu!Si in lipsa de altceva,lanseaza tot soiul de SF-uri!
TEODOR
30 Ian 2012

Nu stiu cine e Mihaela Popa din gasca pedelaca si nu inteleg de ce s-a apucat sa vanda pielea ursului din padure!Sau poate vrea aceasta ilustra necunoscuta sa candideze impotriva lui Sorin Oprescu!Cineva din gasca portocalie trebuie sa incaseze infrangerea in fata lui Sorin Oprescu,asa ca nu mai conteaza numele!
VIO
30 Ian 2012

raed arafat ar fi un candidat ideal pentru primarie...abia asteptam sa scapam d oprescu...ca ne-am saturat de el,
BIANCA
30 Ian 2012

ar fi un primar de exceptie raed arafat..in sfarsit am scapa de oprescu.
TEO
30 Ian 2012

o idee foarte buna a celor de la pdl ca raed arafat sa candideze la primarie, ar fi un primar bun fata de oprescu asta.
SILV
30 Ian 2012

au dreptate cei de la pdl ca arafat ar fi un primar foarte bun fata de cum este oprescu...ne-am saturat cat nea furat.
GEORGE
30 Ian 2012

asa e pdl-istilor, raed arafat ar fi un primar foarte bun..merita. Hai raed arafat.
ANDREI
30 Ian 2012

fata de oprescu arafat ar fi mult mai bun ca primar decat oprescu asta, haide-ti sa scapam odata de oprescu. Bravo arafat.
MEME
30 Ian 2012

raed arafat primar, ar fi ceva, oricum ar fi mult mai bun decat oprescu..jos cu oprescu hai cu arafat.
SILE
30 Ian 2012

o idee buna au cei de la pdl ca raed arafat sa candideze la primarie, s-ar descurca mult mai bine ca oprescu si asa oprescu nu este in stare de nimic.
BOBI
30 Ian 2012

raed arafat ar fi un primar mult mai bun ca oprescu, sper sa candideze...ca de oprescu ne-am saturat cat ne-a furat..este un hot oprescu asta.

Adauga un comentariu

Random image