2018-10-18 14:37


PDL şi-a lansat candidaţii cu fibră autentică

 |  21:00
PDL şi-a lansat candidaţii cu fibră autentică

Democrat-liberalii şi-au lansat candidaţii pentru alegerile locale la Sala Polivalentă, într-un miting electoral la care s-au strâns membri PDL din toată ţara. Partidul are împreună cu aliaţii politici peste 50.000 de candidaţi la alegerile din 10 iunie. Sloganul sub care s-a desfăşurat evenimentul a fost „Tot greul spre bine”.

Cu rândurile subţiate de plecările către USL, liderii PDL s-au întrecut în a face încurajări, în a da asigurări celor din sală că partidul este puternic, iar unitatea celor care au rămas va asigura câştigare alegerilor.

În deschidere, preşedintele partidului, Emil Boc, a declarat că principalul obiectiv al PDL este câştigarea alegerilor parlamentare din toamnă, pentru a reveni la guvernare din decembrie, dar se urmăreşte obţinerea unui scor electoral bun la alegerile locale. Boc a admis că partidului nu îi va fi uşor să câştige alegerile locale: „Ne vom reconfirma rezultatul din 2008 ca primă etapă pentru ca în decembrie preşedintele României să invite din nou PDL să formeze Guvernul şi să continue guvernarea. Primul pas îl vom avea în 10 iunie la alegerile locale, când vom reconfirma procentele pe care le-am obţinut în 2008.

Fibra autentică PDL

Conform spuselor lui Boc, care şi-a anunţat şi intrarea în cursa electorală pentru Primăria Cluj-Napoca, PDL se bazează pe cei 869 de primari şi cei 14 preşedinţi de Consilii judeţene pentru revenirea la guvernare. Totodată, Boc le-a mulţumit celor care au rămas în partid, „fibra autentică PDL”, după cum i-a catalogat el, neplecând la partidele din USL când în tabăra democrat-liberală a fost mai greu. Potrivit fostului premier, PDL va vota împotriva Guvernului Ponta, mâine în plen.

Blaga: Vă cer să fiţi pedelişti!

Şeful campaniei electorale, Vasile Blaga, a spus că partidul are oameni gospodari, de încredere, care vor câştiga alegerile, indiferent de strategiile celor din USL. ”PDL nu este partidul care apare şi dispare aşa cum dorea PSD în 2003 şi doreşte acum Antonescu. PDL este partidul pe care scrie victorie în toate campaniile electorale. (...) Condiţia este să fim toţi împreună, cei 50 de mii de candidaţi, cei peste 300 de mii de militanţi noi au sprijinit munca, nu nemunca”, a explicat Blaga.

Conştienţi de trecerea în Opoziţie după ce va fi validat guvernul Ponta, Blaga a spus că membrii PDL vor fi apăraţi dacă USL va face presiuni asupra membrilor.

Anastase: Băieţii ăştia de la USL nu au învăţat nimic

La eveniment sunt prezenţi toţi liderii PDL, care nu au ezitat să critice USL pentru componenţa guvernului propus. Prim-vicepreşedintele PDL, Roberta Anastase, a spus că “băieţii” de la USL nu au învăţat că PDL e unit şi curajos, de aceea vorbesc despre destructurarea lui.Elena Udrea a spus că un PDL unit nu poate fi învins, astfel fiind asigurat succesul la alegeri. Totodată, fostul ministru al turismului a mai spus că guvernarea condusă de PDL va fi regretată de electorat după doar 7 luni. Silviu Prigoană, candidatul partidului la PMB, consideră că obiectivul de bază al PDL este fotoliul de primar al Capitalei, unde el se bate cu Sorin Oprescu.

MRU: Fiţi Ungurenii mei

Prezent la eveniment, Mihai Răzvan Ungureanu a spus că parteneriatul lui cu PDL rămâne valabil, spunând că PDL practică o politică de dreapta onestă. Totodată, premierul demis a spus că nu îi este ruşine cu numele său şi i-a îndemnat pe democrat-liberali să fie “Ungurenii lui”.

”În urmă cu câteva zile, un lider politic încerca să mă facă de ruşine, făcându-mi numele de ruşine. Numele meu e Mihai Răzvan Ungureanu. Este numele pe care l-a purtat bunicul meu, care a murit pe câmpul de război în al Doilea Război Mondial, Nu îmi este ruşine cu acest nume”, a explicat el.

La eveniment a fost invitat şi Traian Băsescu, dar nu a venit, deoarece avea o întrevedere la Palatul Cotroceni cu o delegaţie reunită FMI şi Banca Mondială. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639563-06-18

TAGURI: Boc, Sala Polivalentă, PDL, Vasile_Blaga, Elena_ Udrea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TEODOR
07 Mai 2012

Vai,vai,vai!Asa partid,asa candidat!Un afacerist dubios precum Prigoana nu-l va invinge in veacul vecilor pe Sorin Oprescu!
NICULAE
07 Mai 2012

Nimeni nu mai crede ce spune Udrea sau PDL!Adio cucoana!Ai o absorbtie atat de buna si nu ai curaj sa-l infrunti direct pe Sorin Oprescu!Pacat de Prigoana:pierde mult prin asocierea cu Udrea.
VALI
07 Mai 2012

Cat de naiv sa ie un om incat sa mai creada in PDL?Adio PDL,adio Udrea!Sper ca gasca portocalie sa fie cat mai putin prezenta in viitorul consiliu!Sorin Oprescu nu are nevoie de franarii blondei vopsite!
TINCA BALABAN
07 Mai 2012

PDL-ul e in agonie:mai au doar consiliul bucurestean!Dar dupa 11 iunie,Sorin Oprescu va avea un alt consiliu!
GHEORGHE
07 Mai 2012

Sorin Oprescu nu are contracandidat:Prigoana nu poate fi considerat adversar pentru un om de valoarea lui Sorin Oprescu!
Random imageUltimele stiri


loading...