2017-01-17 15:04

POLITICA


PDL vrea candidat comun cu UDMR pentru şefia Senatului

 |  16:37
PDL vrea candidat comun cu UDMR pentru şefia Senatului

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat vineri, la Bistriţa, că partidele din Coaliţia guvernamentală încă nu au luat o decizie cu privire la candidatul pentru funcţia de preşedinte al Senatului. După revocarea din funcţie a lui Mircea  Geoană, Senatul se pregăteşte luni pentru alegerea unui nou preşedinte.

“Fiecare grup parlamentar din Senat este îndrituit să gândească şi să jinduiască, dacă vreţi, la o asemenea demnitate publică extrem de importantă. Însă, în opinia mea, Coaliţia Puterii, dacă doreşte să reuşească, va trebui să aibă un singur candidat. În şedinţa de luni a Coaliţiei, cu certitudine vom discuta acest aspect şi împreună ne vom pune de acord asupra candidatului comun al Puterii pentru funcţia de preşedinte al Senatului. Este exclus ca Puterea să meargă cu doi sau mai mulţi candidaţi dacă într-adevăr doreşte să aibă un preşedinte al Senatului”, a explicat Oltean, care a adăugat că în opinia sa candidatul PDL şi al Coaliţiei de guvernare ar trebui să fie Vasile Blaga.

Liderul PDL a fost destul de ironic cu cei de la PSD. “N-aduce anul ce aduce ceasul. Noi am încercat de doi ani să-l schimbăm din funcţie pe Mircea Geoană, PSD a reuşit să o facă mult mai repede. Ce înseamnă să fii operativ atunci când vrei să îţi distrugi partidul”, a mai spus Oltean, citat de Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-03-09Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

STANESCU GABRIEL
26 Noi 2011

CONCURS CU PROBLEME LA CU RTEA DE CONTURI!!! CE NU S-A PUTUT ARANJA LA PROBA SCRISA DATORITA MASURILO R DE SIGURANTA, S-A DECIS LA CONTESTATII! ASTFEL, TOTI CEI CARORA LI S-AU P ROMIS FUNCTIILE DE CONDUC ERE DIN STRUCTURILE TERIT ORIALE SI NU AU REUSIT LA PROBA SCRISA, AU FOST SA LVATI DE COMISIA DE CONTE STATII ALCATUITA DE VICEP RESEDINTELE LIBERAL D.D. RUSINE SI LUI DAN RUSANU! CAZURILE CELE MAI FLAGRA NTE SE REGASESC ATAT LA C URTEA CENTRALA, CAT SI LA JUD.HUNEDOARA, JUD BIHOR , MUN.BUCURESTI, UNDE CAN DIDATUL CU NOTA 6,47 LA P ROBA SCRISA, A FOST IMPUS PENTRU PROBA ORALA CU NO TA 7,15.LA BIHOR, HUNEDOA RA, S-A PROCEDAT IN MOD S IMILAR. PRESIUNI EXAGERAT E DE LA LIBERALI!!!

Adauga un comentariu

Random image