2018-10-20 07:18


PDL vrea candidat comun cu UDMR pentru şefia Senatului

 |  16:37
PDL vrea candidat comun cu UDMR pentru şefia Senatului

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat vineri, la Bistriţa, că partidele din Coaliţia guvernamentală încă nu au luat o decizie cu privire la candidatul pentru funcţia de preşedinte al Senatului. După revocarea din funcţie a lui Mircea  Geoană, Senatul se pregăteşte luni pentru alegerea unui nou preşedinte.

“Fiecare grup parlamentar din Senat este îndrituit să gândească şi să jinduiască, dacă vreţi, la o asemenea demnitate publică extrem de importantă. Însă, în opinia mea, Coaliţia Puterii, dacă doreşte să reuşească, va trebui să aibă un singur candidat. În şedinţa de luni a Coaliţiei, cu certitudine vom discuta acest aspect şi împreună ne vom pune de acord asupra candidatului comun al Puterii pentru funcţia de preşedinte al Senatului. Este exclus ca Puterea să meargă cu doi sau mai mulţi candidaţi dacă într-adevăr doreşte să aibă un preşedinte al Senatului”, a explicat Oltean, care a adăugat că în opinia sa candidatul PDL şi al Coaliţiei de guvernare ar trebui să fie Vasile Blaga.

Liderul PDL a fost destul de ironic cu cei de la PSD. “N-aduce anul ce aduce ceasul. Noi am încercat de doi ani să-l schimbăm din funcţie pe Mircea Geoană, PSD a reuşit să o facă mult mai repede. Ce înseamnă să fii operativ atunci când vrei să îţi distrugi partidul”, a mai spus Oltean, citat de Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-03-09
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


STANESCU GABRIEL
26 Noi 2011

CONCURS CU PROBLEME LA CURTEA DE CONTURI!!! CE NU S-A PUTUT ARANJA LA PROBA SCRISA DATORITA MASURILOR DE SIGURANTA, S-A DECIS LA CONTESTATII! ASTFEL, TOTI CEI CARORA LI S-AU PROMIS FUNCTIILE DE CONDUCERE DIN STRUCTURILE TERITORIALE SI NU AU REUSIT LA PROBA SCRISA, AU FOST SALVATI DE COMISIA DE CONTESTATII ALCATUITA DE VICEPRESEDINTELE LIBERAL D.D. RUSINE SI LUI DAN RUSANU! CAZURILE CELE MAI FLAGRANTE SE REGASESC ATAT LA CURTEA CENTRALA, CAT SI LA JUD.HUNEDOARA, JUD BIHOR, MUN.BUCURESTI, UNDE CANDIDATUL CU NOTA 6,47 LA PROBA SCRISA, A FOST IMPUS PENTRU PROBA ORALA CU NOTA 7,15.LA BIHOR, HUNEDOARA, S-A PROCEDAT IN MOD SIMILAR. PRESIUNI EXAGERATE DE LA LIBERALI!!!
Random imageUltimele stiri


loading...