2018-09-26 11:57


Pe 9 decembrie se adoptă codul de etică și conduită al PSD

 |  15:14
Pe 9 decembrie se adoptă codul de etică și conduită al PSD

Comitetul Executiv Național al PSD se va reuni pe 9 decembrie pentru a adopta forma finală a codului de etică și conduită al partidului.

De asemenea se va avea o primă discuție privind pregătirea alegerilor locale și desemnarea candidaților, a anunțat președintele formațiunii social-democrate, Liviu Dragnea, miercuri, la finalul ședinței Biroului Permanent Național, scrie Agerpres.

"Convocarea Comitetului Executiv al PSD pe data de 9 decembrie, la ora 16,00, unde vom adopta forma finală a codului de etică și conduită al partidului. De asemenea, vom avea o primă discuție despre pregătirea alegerilor locale și despre desemnarea candidaților", a declarat președintele PSD într-o conferință de presă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-02

TAGURI: Dragnea, conduita, PSD, alegeri
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
02 Dec 2015

BAI BROSCARE trebuia sa aplici un COD oarecare fie el si OCEANIC ( de PESTE) mai intai cu CATALINA amanta ta ori cu MAICASA sau cu BOMBONICA ..........UMBLI CU CHESTII RASUFLATE e tarziu si nu te caracterizeaza. Mai bine mergi si rezolva coplicatile HOTIILE tale cu padurile si terenurile luate cu japca in jud TR ca vin cetatenii pe capul tau daca nu DNA si te jupoaie de viu pt magariile sau ABUZURILE comise PUI de MILITIAN ce esti.
Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...