2017-01-17 04:59

POLITICA


Pentru a-l apăra pe Băsescu, Elena Udrea află toate secretele duşmanilor

 |  19:56
Pentru a-l apăra pe Băsescu, Elena Udrea află toate secretele duşmanilor

Elena Udrea s-a lăudat luni, peblogul său, că ştia că PSD şi PNL îi pregătesc lui Băsescu la Iaşi o primire cuhuiduieli exact de la membrii celor două partide, dar şi de la primarii PDL dinzonă. Cualte cuvinte, ministrul turismului încearcă să ne convingă că farmecul ei esteirezistibil şi la adversarii politici care nu se pot abţine să nu-i dezvăluieplanurile lor secrete.

Elena Udrea a povestit pe blogul său că a ajunsla Iaşi cu o zi înaintea preşedintelui, adică duminică, pentru a inaugura unproiect regional finanţat din fonduri europene. “Ştiam de câteva zile că PSD şiPNL vor să organizeze mişcări de stradă în timpul festivităţii de astăzi (n.r. -luni, 24 ianuarie), dar am ales să vin. Ba chiar cu atât mai mult. Toată ziuade ieri (n.r. - duminică) am primit informaţii despre autobuzele care urmau săaducă protestatarii celor două partide şi chiar ne temeam de apariţiaviolenţelor”, a mai scris ministrul turismului pe blogul ei chiar de ZiuaUnirii. Grijulie, Elena a decis apoi împreună cu colegii de partid, să-l sunepe “preşedinte”, adică pe Traian Băsescu şi să “îi recomande” să nu mai vină, maiales că duminică la o oră târzie din noapte, 22.00, era încă la Cortoceni. PotrivitElenei Udrea, “preşedintele” “nici nu a vrut să audă”, dar, protector cufemeile şi colegii cum îl ştim, le-a recomandat lor să nu participe. Nici Udreanu a vrut să audă. “Nu aş fi renunţat pentru nimic la onoarea de a reprezentaîntr-un astfel de moment Guvernul României. Satisfacţia pentru buna-credinţă aacestui Guvern şi a preşedintelui ţării am simţit-o şi mai acut în timpulmanifestaţiei, pe măsură ce vedeam mârşăvia celor doi (n.r. - Crin Antonescu şiVictor Ponta) care se erijau în personaje providenţiale pentru nemulţumiţii dinPiaţă. Amândoi, atât de vocali altfel, au dat încă o dată dovadă de lipsă deonoare şi bărbăţie, încercând să ascundă faptul că regizaseră întregul moment”,a adăugat Udrea.

Elena Udrea recunoaşte că nemulţumirea unoradintre manifestanţi “era justificată” însă adaugă că toată acţiunea a fost “unact de manipulare, în care nişte politicieni care vorbesc despre intereseleRomâniei de o manieră ritoasă s-au transformat în instigatori ai mulţimii”.Concluzia pe care a tras-o Udrea: ceea ce s-a întâmplat la Iaşi, “cu un corcompact şi bine delimitat de pensionari militari, pare mai degrabă un actcabotin”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-07-01Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image