2016-10-22 14:51

POLITICA


Pericol de lovitură de stat la Phenian

 |  18:33
Pericol de lovitură de stat la Phenian

Fiul cel mare al fostului dictator nord-coreean a declarat că regimul de la Phenian trebuie să întreprindă o serie de reforme pentru a se evita colapsul economiei ţării, scrie „The Telegraph”.

Kim Jong-nam, fratele vitreg al noului lider al Coreei de Nord, Kim Jong-un, a avertizat că armata ar putea prelua în totalitate puterea, dacă noul lider se dovedeşte prea slab.

Yoji Gomi, un jurnalist japonez care l-a intervievat pe Kim Jong-nam, a precizat că dacă armata va prelua puterea, acesta ar putea fi impus la conducerea Coreei de Nord, cu sprijinul Chinei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-02-18

TAGURI: succesiune Coreea de Nord, regim Phenian, Kim Jong-nam, armata Coreea de Nord, regim militar Coreea de NordComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Samsung, dată în judecată și în Coreea de Sud, în scandalul “Galaxy Note 7” Un număr de 38 de sud-coreeni care dețin Galaxy Note 7 intenționează să dea în judecată... 19 Oct 2016 | (0)
Alertă de securitate în Bruxelles Poliția din Bruxelles avertizează în privința unei amenințări cu bombă în apropierea Gării... 05 Oct 2016 | (0)