2016-12-03 04:40

POLITICA


Pericol de lovitură de stat la Phenian

 |  18:33
Pericol de lovitură de stat la Phenian

Fiul cel mare al fostului dictator nord-coreean a declarat că regimul de la Phenian trebuie să întreprindă o serie de reforme pentru a se evita colapsul economiei ţării, scrie „The Telegraph”.

Kim Jong-nam, fratele vitreg al noului lider al Coreei de Nord, Kim Jong-un, a avertizat că armata ar putea prelua în totalitate puterea, dacă noul lider se dovedeşte prea slab.

Yoji Gomi, un jurnalist japonez care l-a intervievat pe Kim Jong-nam, a precizat că dacă armata va prelua puterea, acesta ar putea fi impus la conducerea Coreei de Nord, cu sprijinul Chinei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-02-18

TAGURI: succesiune Coreea de Nord, regim Phenian, Kim Jong-nam, armata Coreea de Nord, regim militar Coreea de NordComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Armata turcă a pierdut doi soldați, posibil capturați de Statul Islamic Armata turca a pierdut contactul, marti, cu doi dintre soldatii sai care participa la operatiunile... 29 Noi 2016 | (0)
Un avion militar rus s-a prăbușit în Marea Mediterană Un avion de vânătoare MiG-29 aparținând Forțelor Aeriene ruse s-a prăbușit în Marea... 14 Noi 2016 | (0)