2016-10-22 06:48

POLITICA


Peste 340 de răniţi într-un grav accident feroviar din Argentina - VIDEO

 |  17:09
Peste 340 de răniţi într-un grav accident feroviar din Argentina - VIDEO

Juan Pablo Schiavi, ministrul argentinian al transporturilor, a anunţat că există peste 340 de răniţi într-un accident feroviar produs miercuri dimineaţă în Buenos Aires.

"Trei sute patru zeci de persoane au suferit politraumatisme. Numeroase persoane sunt blocate în vagoane. Nu ştim încă dacă sunt şi morţi. Trenul a intrat în gară cu viteza de 20 de kilometri pe oră şi a lovit tampoanele de oprire de la capătul liniei", a explicat oficialul citat. Potrivit poliţiei, trenul, care transporta aproximativ 2.000 de călători, ar fi rămas fără frâne la intrarea în gară şi a lovit tampoanele de la capătul liniei. "Accidentul este foarte grav. Vagoanele s-au lovit unul de celălalt. Totul este filmat şi va fi studiat", a declarat Schiavi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-17

Mai multe imagini:
Peste 340 de răniţi într-un grav accident feroviar din Argentina - VIDEO
zoom

TAGURI: raniti, accident, argentinaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Grav accident pe DN11. Trei persoane au murit Trei persoane au murit în accidentul rutier petrecut, vineri, pe DN 11, după ce maşina în care... Acum 11 ore | (0)
Accident mortal cu un tânăr parașutist O tragedie a avut loc pe un aerodrom din județul Cluj. Un tânăr de 27 de ani s-a lovit cu capul... 15 Oct 2016 | (1)