2019-02-19 23:29


Petre Daea îi răspunde lui Iohannis în scandalul pestei porcine

 |  23:46
Petre Daea îi răspunde lui Iohannis în scandalul pestei porcine

Ministrul agriculturii, Petre Daea, a transmis luni, la "Punctul de întâlnire" un mesaj președintelui Klaus Iohannis, dar și românilor afectați de peste porcină.

"Le-aș spune ce am făcut, ce înseamnă pesta porcină africană, le-aș spune că nu am stat niciun moment, că nu am privit de la distanță, cu lejeritate, ba dimpotrivă, aș putea demonstra clar ce s-a făcut în fiecare moment în data în care acest ministru al agriculturii, pe care îl aveți astăzi lângă dvs. s-a așezat pe scaunul acesta de mare responsabilitate la nivelul țării, zi de zi, pentru că știam, cunoșteam ce înseamnă acest virus", a spus Daea.

 

Ministrul Agriculturii a declarat că România s-a apărat de virusul pestei porcine prin măsuri preventive timp de cinci ani și îl contrazice pe președintele Klaus Iohannis care a acuzat că autoritățile au renunțat la măsurile de prevenire în cazul populației.

 

"Nu am renunțat la nimic, în condițiile în care în Ucraina virusul era din 2012, în condițiile în care în Ucraina virusul era la 20 de km de noi", a adăugat Petre Daea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-09-03

TAGURI: petre daea, mesaj, klaus iohannis, pesta porcina
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...