2017-01-17 02:52

POLITICA


Piedone candidează la sectorul 4

 |  21:00
Piedone candidează la sectorul 4

Cristian Popescu Piedone i-a lăsat ieri cu buza umflată pe Daniel Constantin şi pe ceilalţi lideri ai PC care tot mai sperau să-l convingă să candideze la Primăria Capitalei.

Piedone, primarul sectorului 4, a anunţat miercuri că nu va candida pentru fotoliul de primar general, ci va rămâne în continuare primar la sectorul său. Cu toate acestea, Piedone afirmă că în sondajele pentru Capitală el este pe primul loc. „Nu voi candida la postul de primar al municipiului Bucureşti până când nu voi fi dus la bun sfârşit proiectele începute în sectorul 4. Am declarat în repetate rânduri şi m-am ţinut de cuvânt spunând că singura politică pe care o accept şi o voi face este politica cetăţeanului. Mă ţin şi mă voi ţine în continuare de cuvânt. Ştiu că sunt pe locul întâi în sondajele pentru Bucureşti, acele sondaje nedate publicităţii şi ascunse, cu teamă, chiar şi mie”, a declarat Popescu astăzi.    

Pe mâna „Doctorului”

Până mai ieri, Daniel Constantin, preşedintele conservatorilor, spera că Piedone va fi candidatul USL pentru primăria generală. Constantin îşi manifestase nemulţumirea faţă de anunţul oficial de luni al lui Victor Ponta şi Crin Antonescu de a-l susţine pe Sorin Oprescu pentru încă un mandat la Primăria Bucureşti. Mai mult, el afirmase că anunţul celor doi încalcă statutul USL. Decizia de ieri a lui Piedone le dă peste cap planurile conservatorilor, care se văd nevoiţi să se ralieze planului USL pentru Bucureşti. „Vom avea luni o şedinţă în cadrul USL cu posibilitatea de a susţine un singur candidat. Eu am spus întotdeauna că respect protocolul USL. Noi am vrut să dăm şansă cât mai multor candidaţi să participe la alegeri. Dar domnul Piedone este un om de onoare şi de aceea rămâne în sectorul 4. Nu am avut nimic împotriva domnului Oprescu. Luni se va hotărî dacă vom merge pe un candidat comun. Şi şansele cele mai mari le are domnul Oprescu”, a declarat miercuri, pentru „Puterea”, Daniel Constantin.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-09-21

TAGURI: Cristian Popescu, Piedone, Primaria Capitalei, PC, Daniel ConstantinComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

TEODOR
22 Sep 2011

Mare lucru sa iti cunosti limitele,precum Piedone! De ce sa dea vrabia din m ana,pentru cioara de pe g ard?Stie ca nu are nici o sansa in fata lui Sorin Oprescu,si procedeaza cat se poate de corect:sta i n "patratica" lui,adica s ectorul 4!
CRISTY
22 Sep 2011

bravo dl Piedone, a-ti da t dovada de seriozitate. felicitari si multa sanat ate

Adauga un comentariu

Random image