2018-10-20 11:38


Piedone, posibil candidat al PDL şi UNPR

 |  19:02
Piedone, posibil candidat al PDL şi UNPR

Elena Udrea ar dori un candidat comun al PDL şi UNPR pentru Primăria Capitalei. Acesta ar putea fi Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 4, care a fost ieri-seară prezent, alături de Udrea, la şedinţa UNPR Bucureşti.

“Vreau să câştigăm alegerile la Bucureşti împreună. Trebuie să găsim candidatul cu care să câştigăm Bucureştiul. Bucureştiul are nevoie de un primar căruia să-i pese de oameni. Aici, la dumneavoastră în partid, spiritul cazon se simte, de aceea spun că oameni care se trezesc la 2.00 nu au ce căuta nici la UNPR, nici la PDL. Ne trebuie un primar care să se trezească la 7.00, să lucreze cu normă întreagă. Să găsim pe cel mai bun dintre noi, pe cel care să poată câştiga Primăria Capitalei. Împreună să câştigăm primăriile tuturor sectoarelor din Bucureşti”.

Cu această declaraţie, şefa PDL Bucureşti, Elena Udrea, a dat startul campaniei electorale a partidului său pentru alegerile locale de anul viitor. Cuvintele sale au fost exprimate ieri seară, la şedinţa conducerii UNPR Bucureşti, acolo unde, alături de Elena Udrea, a participat şi Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 4. Acesta a declarat de la tribună că intenţia lui pentru 2012 este de a candida sub sigla UNPR. ''Am să rămân tot om. Mi-am ajutat duşmanii. Ministrul Gabriel Oprea şi-a ajutat şi duşmanii şi-i va ajuta în continuare. (...) Să judecăm după performanţă. O vorbă spune «de-am să mă ridic pre mulţi am să popesc». Gabriel Oprea s-a ridicat înainte. (...) Noi schimbăm puţin proverbul. De o să ne ridicăm pe mulţi o să ajutăm. (...) Ştiu că locuitorii sectorului 4 vor avea rezultate concrete, că în 2012, la judecata de apoi, vor spune «bravo, Piedone: ne-am ales cu 300 de blocuri, 15 creşe, săli de sport». Pentru cine m-am sacrificat şi pe cine am trădat? Tot ce fac, fac pentru cetăţeni. Dacă vrei, crezi şi eşti convins, cu siguranţă victoria este a ta. Cetăţeanul s-a săturat de promisiuni, politică, fata morgana. Familia şi această echipă (n.r., a UNPR) mi-au dat motivaţia să merg mai departe. Judecata o aştept de la cetăţenii sectorului 4 şi ai Bucureştiului'', a punctat Piedone.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-06-28
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARCUS
04 Noi 2011

Piedone şi-a dat seama ce hram poartă USL-ul lui Voiculescu, Ponta şi Antonescu. Toată lumea părăseşte barca pierzătorilor.
ANDREI MARCU
04 Noi 2011

Piedone face o decizie extraordinara ca pleaca de la USL, probabil si-a dat seama de ce sunt in stare acei oameni. Elena Udrea este pe care sa creeze un plan imbatabil pentru Capitala, alaturi de UNPR, pentru a castiga consiliul general in 2012. Astazi au un nou aliat: Piedone.
MARIN
04 Noi 2011

javra
IOANA
04 Noi 2011

In sfarsit Piedone si-a dat seama ca nu poate castiga alaturi de Voiculescu & comp. Mai bine mai tarziu decat niciodata
GEORGIANA.D
04 Noi 2011

Bun venit in tabara invingatorilor!
TEODOR
04 Noi 2011

Piedone se va sinucide politic,daca va incerca sa candideze impotriva lui Sorin Oprescu,sustinut de UNPR si PDL!Pacat,trebuie sa se rezume la sectorul 4!
TOADER
04 Noi 2011

Alaturi de UNPR are sanse foarte mari de reusita. A facut cea mai inspirata alegere pe care o putea face. Felicitari!
IANCU
04 Noi 2011

PIEDONE - candidat cert al UNPR la primaria capitalei. Nu posibil, CERT.
ANCA
05 Noi 2011

Piedone a facut cea mai buna alegere , pt ca este un om de valoare si evident ca cei de dreapta sunt si vor fii cei de dreapta !
RALU
05 Noi 2011

sa fim seriosi , chiar credeti ca oamenii de valoare vor ramane de partea usl-ului ... sunt doar niste comunisti , parsivi , pusi pe furat !
BARCAGIU
05 Noi 2011

Va candida si sigur va castiga. A dat dovada pana acum ca este cel mai iubit primar de sector. Stie cu administratia, nu gluma. Daca este sustinut si de UNPR succesul e sigur.
MRUXANDRA
05 Noi 2011

se pare ca toti oamenii buni parasesc usl-ul se indreapta spre invingatori..intr-un final usl-ul nu va mai ramane decat cu oameni corupti si incompetenti ca vanghelie sau chiliman. bravo piedone pentru miscarea facuta!
ALEXA
05 Noi 2011

E clar, vor castiga alegerile pe Bucuresti.
BRANDU
06 Noi 2011

PDL şi UNPR au 4 sectoare la Capitală. Au toate şansele să câştige împreună Primăria Generală.
GEORGE JUNCU
10 Noi 2011

Plecarea lui Piedone de la PC si implicit din coalitia USL este optiunea sa politica si cetatenii din sectorul 4 sau din Bucuresti il vor judeca daca a facut sau nu bine. Ce ne-am castigat foarte mult dupa 89' libertatea, sa lasam omul si sa vedem caca decizia de a parasi PC a fost buna sau rea. Personal ca locuitor al sectorului 4 si care-l cunosc pe Cristian Opeoscu-Piedone, poate inaintea multora, care l-au vazut primar in sectorul nsotru in vara anului 2008, cred ca pasul facut de el, ii da dreptul sa aleaga sa intre in tabara adversa.Nuc red ca a fost calul traian al puterii dupa cum rau declara un opozant. Cristian Popescu - Piedone are capacitatea de a mai face lucruri bune si de ce nu , sa-l vedem mai des, printre oameni. desigur va fi un adversar redutabil pentru orice candidat la Primaria generala, dar de un lucru imi este teama, sa nu-l folsoeasca oamenii puterii actuale, la a face lucruri de care mai tarziu sa ne fie jena. Bucurestiul si toate sectoarele din bcuuresti au nevoie de primari capabili sa transforme Bucurestiul, l aora actuala arata groaznic, multe santiere, dar terminati mai fratilor un santier, si apoi sa incepeti altul. la noi ca la nimeni, a inceput cosntructia pasajului Mihai Bravu, cu cele doua snsuri, spre calea vacaresti si apoi, un ONG a obtinut o decizie de a stopa lucrarile. daca este o lucrare de UTILITATE PUBLICA DE CE MAGISTRATII SE IAU DUPA TOTI NEBUNII DIN ONG-uri si orpesc lucrarile ca asa vor muschii lor.Nu, domnilor, sa plateasca fiecare zi de intarziere sa o palteasca din buzunarii lor, acesti nenorociti de ONG-isti, veniti de pe nu stiu nici eu de unde, parca fac legea in Bucurestiul Trebuie neaparat o lege ca sa mai interzica CA LUCRARILE DE UTILITATE PUBLICA SA MAI FIE INTRERUPTE DIN CAUZA UNOR NEISPRAVITI DE ONG-uri care vin IN PRIA,MRIA GNERALA CU DECIZII ABERANTE ALE JUSTITITIE. PELCATI BAI ACASA, NESIMTITLOR !!!!!!!!!!!!!! ca unul care stau in zona Mihai Bravu, Calea vacaresti, inghit in fiecare zi gazele de esapament si nimeni nu orpeste circulatia ia ceasta zona, ajunsa la ung rad de poluare nemaintlnit in alte zone lae orasului.
Random imageUltimele stiri


loading...