2018-12-12 17:19


Piedone renunţă “irevocabil” la funcţiile din PC

 |  15:58
Piedone renunţă “irevocabil” la funcţiile din PC

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, l-a anunţat pe liderul conservatorilor, Daniel Constantin, că se retrage din funcţiile deţinute în partid, decizia fiind, de data aceasta, una irevocabilă. Nu s-a organizat un congres extraordinar al PC, şi-a motivat Piedone decizia. Daniel Constantin nu exclude însă ca Piedone să se răzgândească.

"Vă anunţ că au trecut 36 de zile de când am revenit asupra deciziei de a demisiona din toate funcţiile politice deţinute până la organizarea congresului extraordinar, potrivit prevederilor statutare. Întrucât nu s-a întreprins nici un demers pentru organizarea acestui congres revin la decizia pe care am luat-o iniţial, pe data de 21 septembrie, când am anunţat că demisionez din toate funcţiile politice rămânând un simplu membru ce îşi va plăti la timp cotizaţia”, spune Piedone într-o scrisoare deschisă adresată lui Daniel Constantin. "Cu siguranţă, viitorul va evidenţia cine a greşit. Eu vă asigur că păşesc către acest viitor cu fruntea sus rămânând acelaşi om pe care cetăţenii sectorului 4 şi-au pus încrezători ştampila de vot", a adaugat el.

“Discutăm din nou de faptul că Cristian Popescu Piedone a făcut un anunţ fără să informeze înainte partidul, aşa cum era normal. Am aflat din presă, ca şi dumneavoastră, ca şi electoratul. La nivel politic, nu pot să spun că nu mă aşteptam la această decizie, mai ales că în ultimul timp, a dovedit o inconsecvenţă în deciziile publice pe care le-a luat. Tot în aceeaşi idee, mă aştept ca în perioada următoare, poate chiar în următoarele zile, să vină să spună «Domnule, am greşit!», la fel ca şi data trecută. Nu ştiu ce va mai spune partidul de data aceasta”, a declarat Daniel Constantin pentru “Puterea”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-02-22
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANDREI
28 Oct 2011

Era de asteptat ca Piedone sa reactioneze in felul acesta in fata indiferentei afisate de cei de la PC. Nu ii apreciaza valoarea si ar fi pacat sa se iroseasca intr-un partid care nu-si materializeaza valorile.
ATENTION
28 Oct 2011

E momentul ca Felix si marioneta lui, Constantin, dar si Tonta si Antenescu sa si-o ia in freza. Asta e doar inceputul a ceea ce va urma. Locul lui Piedone e alaturi de cei de la putere daca se doreste ca sa mai poata face ceva pentru Bucuresti
DACIAN
29 Oct 2011

Ce reactie puerila are Constantin la adresa lui Piedone. Sustinerea de care se bucura Piedone se pare ca ii da fiori tanarului presedinte altfel nu se explica reactia acestuia din urma.
ALEXANDRU
29 Oct 2011

Lovitura cu "Putere" in moalele capetelor lui Voiculescu si Constantin. Nici mogulii nu mai sunt ce au fost odata. Adica nu mai poti tine pe nimeni cu forta, santajul, banii, reclama gratis la Antene, etc. Piedone a luat-o pe cont propriu acuma. Nu este exclus insa ca in cateva saptamani sa auzim ca UNPR-ul mai are un primar de sector alaturi de Ontanu.
Random imageUltimele stiri


loading...