2018-12-18 13:58


Playboy Radu Mazăre riscă o sancţiune la PSD

 |  19:04
Playboy Radu Mazăre riscă o sancţiune la PSD

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, va fi pe coperta lunii noiembrie a revistei „Playboy“. El riscă astfel o sancţiune pe linie de partid, având în vedere că o colegă de partid a lui Mazăre a pozat pentru revistă la începutul anului, iar Ponta a sancţionat-o public pentru asta.

Doar opt bărbaţi au mai fost pe coperta „Playboy“, în toată istoria de 60 de ani a revistei. Cel de-al nouălea este Radu Mazăre, anunţă „Playboy“ România. Primaurl Constanţei a pozat pentru celebra revistă chiar în timpul lucrărilor Consiliului Naţional al PSD, el scuzându-se sâmbătă în faţa colegior pentru că nu a putut participa la prima zi a reuniunii de partid. „Vreau să îmi cer iertare că nu am putut să particip ieri şi alaltăieri la lucrări, dar aveam programată o şedinţă de fotografie pentru «Playboy». Nu ştiu câţi bărbaţi de aici ar fi renunţat la nişte fotografii cu patru tinere domnişoare superbe, aranjate, pregătite, pentru şedinţa de partid. Eu n-am putut să renunţ”, spunea sâmbătă Radu Mazăre.

Într-o situaţie similară cu cea a lui Radu Mazăre a fost la începutul anului tânăra social-democrată Roxana Golban (20 de ani), membră a PSD Bihor. Ea a realizat un pictorial pentru ediţia din luna martie a revistei „Playboy“, fapt ce a stârnit o adevărată furtună la nivelul conducerii PSD. Preşedintele Victor Ponta (39 de ani) a fost tare nemulţumit de gestul colegei lui. “Nu citesc «Playboy» şi habar nu am cine este Roxana Golban. Mă gândesc să o trimitem la PDL, că ăia chiar o să o promoveze. Noi suntem mai socialişti, aşa, şi nu apreciem frumosul cum o fac cei de la PDL. În PSD nu are viitor această Roxana Golban, dar o trimitem bucuroşi la PDL, unde cu siguranţă va fi mult mai apreciată", a spus Victor Ponta, citat de gândul.info.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-01-30

TAGURI: Radu Mazare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SIR
28 Oct 2011

sa nu uitam de ponta ,banicioiu,negoita si chiar poponel,si ei sunt plai-cu-boi!grasi,rotunzi,cu nasul pe sus,au toti dintii,etc
Random imageUltimele stiri


loading...