2019-05-20 01:53


Pleşoianu, scrisoare deschisă pentru ministrul Justiţiei: Aţi pierdut şansa de a fi un EROU

 |  18:42
Pleşoianu, scrisoare deschisă pentru ministrul Justiţiei: Aţi pierdut şansa de a fi un EROU

Deputatul PSD, Liviu Pleşoianu, i-a transmis un mesaj ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, printr-o scrisoare deschisă publicată pe pagina sa de Facebook, în care îi transmite că a pierdut şansa de a fi un erou odată cu refuzul cererii de revocare din funcţie a şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi.

„Domnule ministru Toader, şansa de a fi un erou aţi pierdut-o anul trecut, în luna martie, când aţi considerat că nu e <> să cereţi revocarea din funcţie a distinsei sufrageriste. De mai mult de 13 ani, în sufrageria <<Românica>> (vorba renumitului procuror PORTOCALĂ, de la <>) se decide cine are voie şi cine nu are voie să iasă preşedinte, cine are voie şi cine n-are voie să fie om politic, cine are voie şi cine n-are voie să fie om de afaceri. În general, în generalisima sufragerie <<Românica>> se decide tot, indiferent de majorităţi, de vot, de voinţa covârşitoare a acestui popor. Că se face asta cu sprijin de afară – ţine de evidenţe... Trebuie să fi aterizat de mai puţin de două minute pe Terra ca să nu înţelegi exact cum funcţionează mecanismul de control în România şi asupra României... Însă acest lucru a fost posibil în primul rând din cauza impotenţei instituţionale sau chiar a complicităţii celor care au avut şi care au, cel puţin teoretic, puterea-n pix!”, scrie Pleşoianu, duminică, pe pagina sa de Facebook.

Acesta precizează că nu era nevoie ca Kovesi să încalce Constituţia României pentru ca Toader să ceară revocarea sa.

„Nu, săvârşise deja distinsa suficient cât pentru 138 de revocări. Aţi cerut totuşi, aflându-vă la conducerea ministerului aşa-zisei Justiţii, revocarea papesei din sufragerie măcar după Decizia CCR? Nu, cum să faceţi una ca asta!? Blasfemie! Era nevoie să apară informaţii despre prezenţa divinei făpturi în generalisima sufragerie a lui Oprea pentru ca ministrul Justiţiei să realizeze că diafanele aripi ale prea-purei zeităţi sunt scufundate integral în mlaştina aranjamentelor politice? Nu, milioane de români ştiau deja asta de mai bine de 10 ani. Aţi considerat necesar să o chemaţi la discuţii pe celesta apariţie pentru a afla cu ce anume se ocupa la Oprea-n living? Nu, cum să faceţi asta! Sacrilegiu! Sfânta Inchiziţie <<să vină să ne ia>>, fie şi doar de-om fi gândit aşa!”, a adăugat deputatul PSD, citat de Mediafax.

Pleşoianu afirmă că şefa DNA ar fi trebuit să demisioneze după ce s-a aflat unde a fost în noaptea alegerilor prezidenţiale din 2009.

„Ar fi trebuit să demisioneze în secunda doi providenţiala după ce s-a aflat pe unde sălăşluia în noaptea alegerilor din 2009? Evident că da. O va face vreodată? Evident că nu. Dacă ar fi fost capabilă de o atare minimă morală, nu şi-ar fi deplasat din start serafica fiinţă la cina cea de taină din sufrageria <<Românica>>. Ar fi trebuit să cereţi revocarea din funcţie a IMACULATEI în momentul în care aceasta a decis să aşeze tacticos, la toaletă, în locul special amenajat, hârtiile oficiale prin care i se solicita prezenţa la audierile Comisiei parlamentare de anchetă? Sigur că ar fi trebuit”, a susţinut Liviu Pleşoianu.

Ministrul Justiţiei a declarat, recent, că, în luna februarie, va prezenta în Parlament un raport complet pe baza datelor primite de la Ministerul Public, Tudorel Toader precizând că DNA este parţial eficientă, parţial nu, referindu-se, printre altele, la achitări.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-11

TAGURI: plesoianu, tudorel toader, ministrul justitiei, erou, scrisoare deschisa
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
11 Feb 2018

uite ce ar trebui sa stii mister pLESoiANU....si anume in 2009 NICI GEOANA NICI BASESCU nu erau candidati eligibili....Basescu din cauza ca era implicat in dosare de mare coruptie,iar Geoana din cauza ca era subordonat mafiotilor si interlopilor............deci ca de obicei papusarii ne-au bagat in fata doua alternative false ambele controlate de ei(adica doi securisti santajabili implicati pana peste cap in mafie si afaceri murdare de coruptie).....nu te mai preface ca esti mare "patriot' ca provoci scarba tuturor cu atatea minciuni si porcarii..........vrei sa-l pupi/lingi in fund pe Geoana esti liber...nu te opreste nimeni...da-i drumul....pofta buna...iti recomand niste ceapa sa elimine mirosul de kkt
LEVST.
11 Feb 2018

Palavrageala unui alt bandit, care vrea sa-l determine pe inchizitorul-sef, sa o matraseasca pe Kovesi, care -in cea mai mare parte- este marele si bine-ascutzitul ghimpe din ochiul si coasta politicienilor, mai ales a pesedistilor... Orice si oricat de dibace ar fi palavrageala, tudorelul nu se lasa impresionat de aceste Jmecherii ieftine, el este soldat batran al Inchizitiei, stie un lucru la perfectie, adica asteapta sa vada din ce parte va batea vantul, chiar si pana in ultimul minut... Abia atunci se va "decide" si el...
UN BAIAT CU OCHI CAPRUI
11 Feb 2018

un erou PSD.
CACATUL LEVST
11 Feb 2018

inchizitie in capul tau nebun Este tocmai invers bai gica contramincinosul Ce inchizitie a facut Toader Da ti seama la nervi bai paranoia SE vede ce postari de schizofren ai Hai mars
CUCUVEA!
11 Feb 2018

Ești cea mai TARE! :))))))
LEVST.
11 Feb 2018

Hai siktir gunoi (si kkt) superamputzit, mai behaie si pe sub alte mese!
ANONIM
11 Feb 2018

gunoi superamputit esti tu cel care ca un babalac dement stsi sapostezi zi si noapte gunoi superamputit atata stii atata spui
LEVST.
11 Feb 2018

Hai siktir kkt de gunoi fermentat si superamputzit, mai behaie si pe sub alte mese!
@PLESCOIANU
12 Feb 2018

DU-TE BAI BOULE LA UN FRIZER , BARBIERESTE-TE , TAIE-TI COADA AIA DE CURVA MASCULINA , FA O BAIE BUNA CA PUTZI A LINGAU PSDIST SI DUPA AIA FA COMENTARII . ESTI DOAR UN CACAT PROST SI NESPALAT .
ANONIM
12 Feb 2018

D LE Plesoianu avem nevoie de d ta Vrem sa ajungi presedinte sa le dam la muie maimutelor astora drogate si istericeSa le punem acolo unde le este locul ; la nebuni sau la puscarie
LEVST.
12 Feb 2018

Sunt sigur ca acest prosteanu dupa ce va fi eliminat din parlament , va deveni pres-edinte (...(de asociatie de bloc) , dar pana atunci va mai inghiti mult in sec, alaturi de lemurienii care-l sustin, dar nu inghit deloc in sec...
ANONIM
12 Feb 2018

CINE VOR ELIMINA OAMENI DIN PARLAMENT?pARCA AM MAI AUZIT DE INCHIS SI DAT FOC PARLAMENTULUI LA HITLER HITLERISTI NAZISTI PROSTI SI DEMENTI IN PRIVINTA TA POSTAC SCHIZOFREN VAD CA PRINZI MUSTA BAI ANIMALA!
LEVST.
13 Feb 2018

Hai siktir, excrement fermentat si superamputzit, behaie si pe sub alte mese!
@ LEVST
13 Feb 2018

Iar ai iesit la interval mizerie umana? Sobolan superfermentat, ultrajegos si superimputit. Ti-au intrat creierii in putrefactie mizerabile?
LEVST.
13 Feb 2018

a se citi ultimul meu comentariu.
Random imageUltimele stiri


STARBAG