2018-10-15 22:55


PMP anunţă în ce condiţii votează Codul fiscal

 |  09:58
PMP anunţă în ce condiţii votează Codul fiscal

PMP a anunţat, într-un comunicat de presă, că votează Codul fiscal numai dacă TVA va fi redusă treptat la 21% din 2016 și la 19% din 2017. Parlamentarii formaţiunii susţin că „nu vor cauționa prin votul lor amatorismul, aventurismul și iresponsabilitatea guvernului Ponta”.

"Parlamentarii PMP nu vor cauționa prin votul lor amatorismul, aventurismul și iresponsabilitatea guvernului Ponta manifestate în domeniul economic. Vom vota Codul fiscal doar în cazul reducerii treptate a TVA la 21% de la 1 ianuarie 2016 și la 19% de la 1 ianuarie 2017, dar fără alte măsuri care să pericliteze macrostabilitatea economică a României, atât de greu câștigată", a precizat PMP.

Sursa citată mai susţine că relaxarea fiscală propusă de Codul fiscal poate fi utilă cu condiția asigurării resurselor necesare cheltuielilor bugetare.

"Amatorismul Guvernului Ponta, în strânsă colaborare cu "specialiștii" PNL, aruncă România într-o zonă a unui deficit de 4-5%, într-o perioadă în care toate țările puternice din UE mizează pe scăderea deficitelor", susţine PMP.

În opinia reprezentanţilor PMP, Codul fiscal „este un proiect ce trebuie să ofere: stabilitate, viziune pe termen lung și predictibilitate”.

„În schimb, în acest moment, pe fondul înțelegerii între PSD și PNL, sprijinită de "interesul național" și cu un acord neserios între președinte și premier asupra cotei TVA, se oferă opiniei publice, în scopuri pur electorale, un teatru ieftin ce simulează o preocupare vizavi de scăderea taxelor și grijă față de populație", a completat PMP. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-27

TAGURI: pmp, conditie, voteaza, cod, fiscal
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HAZNAUA COMUNA
27 Aug 2015

Unde este acest partid utopic ?
NIC.
27 Aug 2015

Atat presedintia cat si oipozitia au fost de acord cu a beratiile propuse de Ponta si au votat fara sa-si dea seama daca vor castiga alegerile ,cum vor satisface aceste aberatii legate de majorari de salarii si scaderi de taxe.
Random imageUltimele stiri


loading...