2018-12-17 16:37


PMP vrea ca Iohannis să conteste legea doctoratelor

 |  18:17
PMP vrea ca Iohannis să conteste legea doctoratelor

PMP îi cere preşedintelui Klaus Iohannis să conteste la CCR legea privind doctoratele deoarece este esenţial ca preşedintele să-şi menţină punctul de vedere privind "eliminarea impostorilor care au călcat în picioare cercetarea", a declarat miercuri preşedintele executiv al PMP Eugen Tomac, conform Mediafax.

"Faptul că şeful CNATDCU şi-a dat demisia este un semnal extrem de grav şi PMP îi cere preşedintelui Iohannis să-şi exercite atribuţiile pe care le are conform Constituţiei şi să conteste la Curtea Constituţională legea privind aprobarea OUG 4/2016. Este esenţial ca preşedintele să-şi menţină punctul de vedere în ceea ce priveşte eliminarea impostorilor care au călcat în picioare cercetarea românească. Avem nevoie de acest mesaj", a declarat preşedintele executiv al PMP Eugen Tomac.

Tomac a afirmat că PSD şi PNL fac "zid în spatele mafiei din cercetare".

"Partidul Mişcarea Populară este profund indignat de cruzimea şi cinimsul de care dă dovadă PSD şi PNL în Parlamentul României atunci când trebuie să facă zid în spatele mafiei din cercetare. Tot ce s-a întâmplat (...) în Parlament este o dovadă în plus că atât PNL, cât şi PSD sunt într-o cârdăşie împotriva intereselor reale ale României”, a mai spus Eugen Tomac.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-12

TAGURI: pmp, iohannis, ccr, legea doctoratelor
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MONA LISA DIN PLESCOI
12 Oct 2016

În conformitate cu prevederile legale și constituționale, procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție a transmis procurorului general al P.I.C.C.J referatul cauzei, în vederea sesizării Camerei Deputaților pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale față de UDREA ELENA GABRIELA, deputat în Parlamentul României, la data faptelor ministru al Turismului, pentru două infracțiuni de instigare la luare de mită, care ar fi fost săvârșite în exercitarea funcției ministeriale.n urma probelor administrate ulterior au fost obținute probe noi cu privire la săvârșirea, de către Udrea Elena Gabriela, a două infracțiuni de instigare la luare de mită, pentru care se impune extinderea urmăririi penale. Pe baza probelor respective a rezultat că Udrea Elena Gabriela i-a determinat pe Nastasia Gheorghe, secretarul general al Ministerului Turismului, precum și pe Tarhon Victor, președintele Consiliului județean Tulcea (instituție care primea finanțare și de la Ministerul Turismului pe diferite proiecte), să ceară reprezentanților unor societăți comerciale care aveau contracte cu cele două instituții să achite contravaloarea unor servicii de publicitate furnizate în cadrul campaniei electorale.Precizăm că în prezenta cauză inculpații Nastasia Gheorghe, Tarhon Victor, Wagner Ioan Silviu, Băsescu Ioana, Francesco Giovanni – Mario sunt cercetați sub control judiciar, aceeași măsură fiind dispusă și față de Udrea Elena Gabriela în legătură cu cele cinci infracțiuni de spălare de bani (vezi comunicat comunicatul nr. 1210/VIII/322 din septembrie 2016).
Random imageUltimele stiri


loading...