2018-09-25 00:48


PNL a decis candidatul pentru Primăria Capitalei

 |  22:23
PNL a decis candidatul pentru Primăria Capitalei

Alina Gorghiu, co-președintele PNL, spune că liberalii au deja candidatul stabilit. Șefa liberalilor spune că ea nu candidează pentru că responsabilitatea și moștenirea sunt foarte mari, dar că are în partid oameni care pot să facă asta.

”Avem candidați buni. Sunt nemulțumită de anumiți candidați la primăriile de sector din București, nu suntem câștigători în toate.

Bucureșteanul vrea ca un candidat să fie cinstit și onest. Noi îl avem. De multă vreme PNL nu a mai avut așa candidați la Capitală la nivel de principii. Noi nu ne grăbim dacă nu am găsit candidatul ideal. Eu nu vreau să candidez la Primăria București. E o funcție de mare responsabilitate. Cătălin Predoiu a anunțat că nu vrea să candideze. Moștenirea e revoltătoare la nivelul primăriei București.

Vineri, la Consiliul Național, vom anunța candidatul pentru Primăria București.”, a spus Alina Gorghiu la Realitatea TV.

Conform unor surse citate de Stiripesurse.ro, candidatul PNL la Primăria București care va fi anunțat vineri este europarlamentarul Cristian Bușoi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-07

TAGURI: pnl, primaria capitalei, alina gorghiu, catalin predoiu, cristian busoi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BALACEALA POLITICA
08 Dec 2015

Ha , Ha , Chilotareasa lui Pinalti si Varul lui Madam Plescoi , conduce Capitala . A aparut o noua Monica Levinschi de Dimbovita , nascuta cu pulitica in limba de sarpe .
RAI
08 Dec 2015

Ghiorghiu proasta satului castigati voi la pastele calului alegerile.cu blaga banditul international lasat in libertate de kovesi pe motiv de iohannis si cu gasca da pdl praduitori de tara ,miliarde de euro furate pe fata,bai nemernicilor cum mai puteti sa apareti in fata natiuni?
Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...