2019-01-17 13:11


PNL. Alegeri parțiale

 |  19:17
PNL. Alegeri parțiale

Copreședintele PNL Alina Gorghiu i-a solicitat, joi, din nou premierului Ponta să organizeze alegerile parțiale funcțiile vacante de parlamentari (19 colegii), primari (28 de locuri) și președinți de consilii județene.

Ea a subliniat că liberalii au câștigat în instanță și la București (după Cluj) în instanțele de contencios administrativ, unde au reclamat refuzul Guvernului României de a organiza alegeri parțiale. „De la momentul depunerii acțiunii (februarie –n.r.) și până astăzi, s-au mai vacantat 17 colegii, dacă nu mă înșel. (...) Ceea ce face Guvernul prin refuzul de a organiza alegerile parțiale se numește exces de putere", a declarat Gorghiu într-o conferință de presă.

Aceasta a anunțat că săptămâna viitoare așteaptă pronunțarea pe un dosar privitor la alegerile în cazul primăriilor. Gorghiu a dat exemplu municipiul Rădăuți, unde nu mai există nici primar și nici Consiliu Local în funcție.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-21

TAGURI: pnl, alegeri, partiale, alina, gorghiu, premier, victor, ponta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


IULIA TABACU
22 Mai 2015

Ar trebui aceste alegeri facute dar ii frica lui Victoras ca sigur acum nu se mai inghesuie prea multi pentru functiile enumerate ca inca tavalugul puscariabililor nu i a inlaturat chiar pe toti si apoi se gindesc ca poate cad si viitorii sub tavalug
Random imageUltimele stiri

loading...