2016-10-23 23:27

POLITICA


PNL amână mitingul pentru susţinerea Guvernului de tehnocraţi

 |  11:53
PNL amână mitingul pentru susţinerea Guvernului de tehnocraţi

Vicepreședintele PNL Cezar Preda a declarat, marţi, că liberalii au decis să amâne organizarea mitingului programat sâmbătă pentru susţinerea Guvernului de tehnocraţi.

"Partidul Național Liberal, în Comisia de unificare, a decis ca acest miting care nu este încă aprobat în totalitate să nu se mai țină sâmbătă (...) și va organiza o acțiune în același mod la începutul lunii noiembrie. Noi am convenit să fie data de 5 noiembrie. (...) Nu știu dacă va rămâne exact data de 5, vom stabili în Biroul Permanent Național", a precizat Cezar Preda, potrivit Agerpres. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-18

TAGURI: pnl, amana, miting, sustinere, guvern, tehnocratiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

UNUL DE LA ALDE
18 Oct 2016

Frati PDL-isti, aka PNL-isti e cazul sa va hotarati! Nu v-a dat Primaria autorziatie ,nu aveti voi 50.000 de membrii sau v-ati prins ca nu aveti ce realizari guvernamentale sa clamati?

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Gabriela Firea: PNL organizează un miting de susținere a Guvernului tehnocrat Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminică seara, la România TV, că PNL... 17 Oct 2016 | (0)
Tehnocrații, ultima modă politică Se pare că am ieșit din epoca premierului de partid și am intrat în cea a premierului care se... 16 Oct 2016 | (0)