2019-01-19 00:50


PNL cere AUDIEREA lui Dăncilă în Parlament pe tema protestului din 10 august şi a pestei porcine

 |  14:40
PNL cere AUDIEREA lui Dăncilă în Parlament pe tema protestului din 10 august şi a pestei porcine

Liberalii solicită audierea în Parlament a premierului Viorica Dăncilă pe tema protestului din 10 august şi a pestei porcine, la începutul sesiunii parlamentare, informează Agerpres.

"Această sesiune parlamentară este obligatoriu să înceapă cu audierea primului ministru Viorica Dăncilă în plenul Parlamentului, cu privire la reprimarea protestelor paşnice şi intervenţia violentă a Jandarmeriei împotriva protestatarilor paşnici. PNL a solicitat astăzi audierea primului ministru al României, Viorica Dăncilă, în plenul Parlamentului, la ora Guvernului, exact la începutul sesiunii parlamentare", a anunţat, miercuri, liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan.

Ea a subliniat că premierul trebuie să dea socoteală cu privire la ceea ce s-a întâmplat pe 10 august.

"Primul ministru al României trebuie să spună de ce nu a remaniat-o încă pe ministrul de Interne, Carmen Dan, ca urmare a celei mai dezastruoase intervenţii a Jandarmeriei împotriva protestatarilor de la mineriade încoace şi, de asemenea, ca urmare a contradicţiilor flagrante între afirmaţiile ministrului de Interne şi analizele şi declaraţiile celor din Jandarmerie şi din partea prefectului Capitalei. Primul ministrul este obligat să spună în faţa Parlamentului adevărul şi îl provocăm să spună adevărul, pentru că oferirea de informaţii false Parlamentului atrage răspundere penală în baza legii răspunderii ministeriale. Primul ministru Viorica Dăncilă este obligată şi o provocăm să nu mai citească minciuni din tot felul de hârtiuţe puse în faţă de către cei de care se înconjoară şi în caz contrar să înţeleagă că îşi atrage răspunderea penală în baza răspunderii ministeriale", a arătat Turcan.

Liderul deputaţilor PNL a arătat că premierul trebuie să dea explicaţii şi cu privire la "gestionarea dezastruoasă" a crizei pestei porcine.

"Sperăm că cei care au majoritate în Parlamentul României să nu mai facă zid în faţa aflării adevărului", a afirmat Turcan.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-29

TAGURI: PNL, Viorica Dancila, audiere Viorica Dancila, protest 10 august, pesta porcina,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PESEDISTILOR
29 Aug 2018

acest personaj este slugoiul pe bani multi si funnctii din partea mafiei psd alde udmr minoritati
CONDORUL
29 Aug 2018

Analfabeta are obligatia prin lege sa spuna cine l-a platit pe lobbistul giuliani si din ce bani. Daca au fost bani negri ai mafiotului criminal draknea sa-l denunte , altfel va fi complice . Sa spuna de ce s-a trecut la reprimarea manifestantilor si cine a dat ordin ? Sa spuna cine a adus interlopi in Piata Victoriei sa provoace mercenarii platiti din bani publici (jandarmi). Poate fi audiat si slugoiul politruk codrin cap de pula in legatura cu huliganii .
ANONIM
30 Aug 2018

Pe mercenari i a adus Iohanus ,Ciolos dimpreuna cu o alta secatura Coldea Scopul era sa destabilizeze sa provoace haos exact cum au facut cei 3 si la COLECTIV Daca cei adusi cu sticle incendiare cacat si pisat ar fi batut si omorat mai multi jandarmi omoiul vostru homalau dimpreuna cu secaturile voastre ciolos si celalalt cacat cu ochi i ar fi acuzat pe jandarmi ca anumit s au lasat batuti ca sa dea vina pe ei de violenteVa stim si va stie toata tara ce poame suntetiAcum si strainatatea si a dat seama de ticalosiile voastre LOAZE SCARBOASE ,DROGATE SI CURVE!
Random imageUltimele stiri

loading...